Малена Ица Лавица испраћена на вјечни починак

19.04.2022. 15:44
0
ИЗВОР: katera.news

Хиљаде људи, чланова породице, пријатеља, суграђана окупило се данас на градском гробљу у Миљевићима како би, на вјечни починак, испратили Ицу Лавицу, како су је сви одмиља звали.  

-Иванина прерана смрт је потресла свакога, јер је она Источно Сарајево научила шта је саборност и како изгледа борба за живот, научила нас је колико су сви наши проблеми, којима се мучимо свакодневно, ништавни, наспрам борбе за живот коју је она јуначки водила – коментаришу Иванини суграђани.

Јецаји су одјекивали гробљем у Миљевићима, гдје је Ивана сахрањена и које јој је, од данас, вјечна кућа.

Слика

- Отишла је у бољи свијет - свијет у коме више нема боли, патње ни суза. Отишла је код анђела којима она и припада, што нам је доказала кроз све ово вријеме које смо провели уз њу – саопштено је у групи „Помозимо Ици Лавици“ која броји на хиљаде чланова који су, све ове године, пружали Ивани несебичну подршку.

Ивана Бјелогрлић је рођена 25. фебруара 2016. године као здрава беба, а у септембру 2018. године откривен јој је рак бубрега, који се касније проширио, а јуче је изгубила борбу са овом опаком болешћу.

Коментари 0
Повезане вијести
У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО) У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука" Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука"
Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    6h 56m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    4h 7m
    3
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    19h 53m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    18h 15m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    20h 29m
    3