Малена Ица Лавица испраћена на вјечни починак

19.04.2022. 15:44
0
ИЗВОР: katera.news

Хиљаде људи, чланова породице, пријатеља, суграђана окупило се данас на градском гробљу у Миљевићима како би, на вјечни починак, испратили Ицу Лавицу, како су је сви одмиља звали.  

-Иванина прерана смрт је потресла свакога, јер је она Источно Сарајево научила шта је саборност и како изгледа борба за живот, научила нас је колико су сви наши проблеми, којима се мучимо свакодневно, ништавни, наспрам борбе за живот коју је она јуначки водила – коментаришу Иванини суграђани.

Јецаји су одјекивали гробљем у Миљевићима, гдје је Ивана сахрањена и које јој је, од данас, вјечна кућа.

Слика

- Отишла је у бољи свијет - свијет у коме више нема боли, патње ни суза. Отишла је код анђела којима она и припада, што нам је доказала кроз све ово вријеме које смо провели уз њу – саопштено је у групи „Помозимо Ици Лавици“ која броји на хиљаде чланова који су, све ове године, пружали Ивани несебичну подршку.

Ивана Бјелогрлић је рођена 25. фебруара 2016. године као здрава беба, а у септембру 2018. године откривен јој је рак бубрега, који се касније проширио, а јуче је изгубила борбу са овом опаком болешћу.

Коментари 0
Повезане вијести
Како је настајало Источно Сарајево (I дио) Како је настајало Источно Сарајево (I дио)
Манифестација "Капор: чувар адресе" први пут у Источном Сарајеву Манифестација "Капор: чувар адресе" први пут у Источном Сарајеву
Портал Катера вам доноси текстове о настанку и развоју Српског Сарајева Портал Катера вам доноси текстове о настанку и развоју Српског Сарајева
Најчитаније
 • Пјесма о дјевојчици Вели - цвијећем дочекала црногорску војску и због тога убијена (ФОТО)
  2h 43m
  1
 • Неустрашиви машиновођа Војин Никитовић
  11h 26m
  0
 • Катић најавио могућност оснивања Дома здравља у Источној Илиџи?
  9h 5m
  3
 • Хапшење због спида у Источној Илиџи
  10h 16m
  0
 • Полицијска акција у Сарајеву: Претреси и хапшења због дроге, пронађено оружје и муниција
  7h 31m
  1