Малена Ица Лавица испраћена на вјечни починак

19.04.2022. 15:44
0
ИЗВОР: katera.news

Хиљаде људи, чланова породице, пријатеља, суграђана окупило се данас на градском гробљу у Миљевићима како би, на вјечни починак, испратили Ицу Лавицу, како су је сви одмиља звали.  

-Иванина прерана смрт је потресла свакога, јер је она Источно Сарајево научила шта је саборност и како изгледа борба за живот, научила нас је колико су сви наши проблеми, којима се мучимо свакодневно, ништавни, наспрам борбе за живот коју је она јуначки водила – коментаришу Иванини суграђани.

Јецаји су одјекивали гробљем у Миљевићима, гдје је Ивана сахрањена и које јој је, од данас, вјечна кућа.

Слика

- Отишла је у бољи свијет - свијет у коме више нема боли, патње ни суза. Отишла је код анђела којима она и припада, што нам је доказала кроз све ово вријеме које смо провели уз њу – саопштено је у групи „Помозимо Ици Лавици“ која броји на хиљаде чланова који су, све ове године, пружали Ивани несебичну подршку.

Ивана Бјелогрлић је рођена 25. фебруара 2016. године као здрава беба, а у септембру 2018. године откривен јој је рак бубрега, који се касније проширио, а јуче је изгубила борбу са овом опаком болешћу.

Коментари 0
Повезане вијести
Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе! Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
Нови напредак на "Вебометриксовој" ранг-листи Нови напредак на "Вебометриксовој" ранг-листи
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 4m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 3m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 39m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 0m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 43m
    9