Malena Ica Lavica ispraćena na vječni počinak

19.04.2022. 15:44
0
IZVOR: katera.news

Hiljade ljudi, članova porodice, prijatelja, sugrađana okupilo se danas na gradskom groblju u Miljevićima kako bi, na vječni počinak, ispratili Icu Lavicu, kako su je svi odmilja zvali.  

-Ivanina prerana smrt je potresla svakoga, jer je ona Istočno Sarajevo naučila šta je sabornost i kako izgleda borba za život, naučila nas je koliko su svi naši problemi, kojima se mučimo svakodnevno, ništavni, naspram borbe za život koju je ona junački vodila – komentarišu Ivanini sugrađani.

Jecaji su odjekivali grobljem u Miljevićima, gdje je Ivana sahranjena i koje joj je, od danas, vječna kuća.

Slika

- Otišla je u bolji svijet - svijet u kome više nema boli, patnje ni suza. Otišla je kod anđela kojima ona i pripada, što nam je dokazala kroz sve ovo vrijeme koje smo proveli uz nju – saopšteno je u grupi „Pomozimo Ici Lavici“ koja broji na hiljade članova koji su, sve ove godine, pružali Ivani nesebičnu podršku.

Ivana Bjelogrlić je rođena 25. februara 2016. godine kao zdrava beba, a u septembru 2018. godine otkriven joj je rak bubrega, koji se kasnije proširio, a juče je izgubila borbu sa ovom opakom bolešću.

Komentari 0
Povezane vijesti
Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze
Sutra obilježavanje Dana nestalih Srba Sarajevsko-romanijske regije Sutra obilježavanje Dana nestalih Srba Sarajevsko-romanijske regije
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    15h 52m
    0
  • Krađa u Palama
    14h 10m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    10h 37m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    13h 25m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    6h 46m
    0