Мали Василије се опоравља након операције, у Палама постављене хуманитарне кутије за Терзиће

31.01.2024. 09:18
1
ИЗВОР: katera.news

Деветогодишњи Василије Терзић из Мокрог, у чијој породичној кући је избио пожар у којем су погинуле његова мајка и сестра, опоравља се након операције у Универзитетском клиничком центру Бањалука.

  • Мали Василије оперисан, Терзићима након стравичног пожара неопходна помоћ
    24.01.2024. 09:45

    Деветогодишњи Василије Терзић из Мокрог, у чијој породичној кући је избио пожар у којем су погинуле његова мајка и сестра, оперисан је у Универзитетском клиничком центру Бањалука.У незапамћеној...

Источно Сарајево
Мали Василије оперисан, Терзићима након стравичног пожара неопходна помоћ

Василија и његовог млађег брата те кобне ноћи спасао је отац Љубиша који је успио да их из ватрене стихије извуче кроз прозор, те евакуише родитеље из приземља. Том приликом, Василије је усљед пада на бетон задобио прелом руке, јагодичне и носне кости.

Нажалост, у незапамћеној трагедији која се десила 15. јануара у породичној кући у насељу Карађорђево у Мокром, у општини Пале, смртно су страдале тридесеттрогодишња мајка и осмогодишња кћерка. У пожару су изгорјели комплетно приземље и спрат лијевог дијела дуплекса куће.

  • У пожару у Мокром изгорјели мајка и дијете
    15.01.2024. 09:32

    У пожару који је ноћас избио у породичној кући у насељу Карађорђево у Мокром, општина Пале, смртно су страдали тридесеттрогодишња жена и осмогодишње дијете. Командир Одјељења ватрогасне јединице...

Источно Сарајево
У пожару у Мокром изгорјели мајка и дијете

У току су акције помоћи за породицу Терзић, а хуманитарне касе су постављене у Палама.

Како је наведено на Фејсбук групи „Пословне новине Источно Сарајево“ кутије су постављене у посластичарници "Сиднеј", Кафе бару "Бари", посластичарници "Dolce бy Татјана", трговачкој радњи ДиБ, Слаткој кући“, пословница Пале, месари "Буцо", ПИО Пале, Цвјећари "Ла Флоре".

Уколико желите да помогнете овој породици то можете учинити уплатом на посебне  рачуне.

Уплате се могу извршити на број 5620128118773322 код НЛБ банке са назнаком “За помоћ породици Терзић”.

- на рачун УГ Аирсофт клуба „Вукови“ 5557000059814136 Нова банка или лично њиховом благајнику, а више информација могуће је добити на број телефона 066 679 694 – Милош Рајић.

Уплате се могу извршити и на „GoFundMe“ платформи, на ЛИНКУ

У акцију прикупљања помоћи укључио и Српски центар екологије.


Динарске уплате из Србије могуће су путем Ерсте банка на рачун 3401100879023, сврха уплате "За породицу Терзић", Српски центар екологије, Доситеја Обрадовића 60, Лазаревац.

Девизни рачун који је Љубиша отворио у његовој банци за уплату из Европе Beneficiary Customer: BA 395520092133164355, Љубиша Терзић, Мокро бб.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Jelka 31.01.2024. 09:56
    Gospodo, lokalni političari!
    Građani se sa posebnim pijetetom odnose prema tragediji te porodice i naravno kao i nebrojeno puta dosad učestvujemo u hum.akciji.
    A, šta je sa opštinom i gradom?!
    Dok gradonačelnik na troškove reprezentacije po kafanama troši 30.000KM, građani, pojedinci rješavaju stambeno pitanje ove porodice.
    SRAM VAS BILO!!
    Sticice vas kazna na izborima, a to vas najviše boli!
Повезане вијести
Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке
Са вјером у Веру – Одржано хуманитарно вече за нашу суграђанку (ФОТО) Са вјером у Веру – Одржано хуманитарно вече за нашу суграђанку (ФОТО)
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    13h 52m
    8
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    14h 6m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    13h 58m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    16h 23m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    4h 47m
    0