Маријана је мајка са два факултета и сама одгаја петоро дјеце (ВИДЕО)

28.03.2024. 18:00
5
ИЗВОР: srpskainfo.com

Маријана Бабин је мајка која има два факултета и петоро дјеце, и прави је примјер да жена може да буде све што пожели и да паралелно гради и породични и пословни живот.

Како каже свакодневно добија питања да ли су то све њена дјеца.

– Помисле да је неки вртић у питању. Трудила сам се да будем упорна и да све циљеве изнесем до краја. Не треба чекати прави моменат да се све коцкице поклопе. Нисам жељела да бавим менаџментом, који сам прво завршила, па сам завршила за нутриционисту. Увијек сам маштала о великој породици. Ја сам расла у великој породици, и нас је петоро мајка родила. Искрено, захтјевно је финансијски, што су дјеца старија, то су њихове потребе веће. Али ја сам то бирала, запослена сам и државно и приватно, знам то да изнесем – каже Маријана.

Возе се у ауту са седам сједишта, за један просјечан дневни ручак треба им килограм меса, двије литре млијека, а ту су и воће, поврће, житарице…

И дјеца помажу

Како кажу малишани, другари им не вјерују да их има стварно толико. Тек када дођу код њих кући, увјере се у то.

Најстарија кћерка Емануела каже да највише помаже мами, како око млађе дјеце, тако и у кухињи. Дјеца кажу да им је увијек забавно и да им никада није досадно.

Маријана Бабин сада је самостални родитељ, а како каже, са бившим супругом има одличан однос.

– Најбитнија је добра организација, али жена мора да се оствари у сваком сегменту да би била срећна – каже Маријана, која истиче да су јој дјеца веома самостална. Сви пазе једни на друге, научени су да могу сами да једу, сами да се окупају.

– Тата нам ускаче. Често нам прискаче и мој тата. Сада су дјеца доста самостална – каже Маријана о својој вишечланој породици.

Иначе, она је раније за YУ мама портал испричала како изгледа њен дан.

– Када се вратим са посла, стављам веш у машину, суђе у машину које су дјеца користила прије подне, увијек ме дочека у стану да нешто поспремим и посклањам за њима, кувам ручак углавном за два дана. Они су сви укључени у постављање и распремање стола и помажу ми око спремања стана (сваком дам неко задужење). Након ручка, поподне, углавном држим програм исхране пацијентима (то радим приватно у својој канцеларији код куће). Послије тога, спремам дјеци вечеру, обављамо хигијену и сви се смјештамо у кревет. Ја тада највише волим нешто корисно да прочитам, јер у то вријеме имам мир и истински уживам – открила је она, пише Б92.

Коментари 5
  • Generic placeholder image
    Jelena 29.03.2024. 20:29
    Sram vas bilo za komentare,imate li vi zenski rod u porodici.I ja sam majka koja radim,imam 5 dece i brak.U cemu je vas problem?Zasto vredjanje?Pomolite se Bogu da vam da pameti jer je očigledno nemate
  • Generic placeholder image
    aTest 29.03.2024. 11:55
    ocito da ima sexa kad ih ima petoro.djubre jedno neotesano!a zena je kompletna licnost za razliku od tebe crvu
  • Generic placeholder image
    Akcijareakcija 29.03.2024. 09:34
    Sestro draga, svaka ti čast, a ti gospodine "Samohrani" svoje lične frustracije prosipaj na drugom mjestu, jel po svemu sudeći tebi fali toga nečeg u tvom praznom rasporedu.
  • Generic placeholder image
    Gosina 29.03.2024. 07:32
    E majmune jedan. Sram i stid da te bude za komentar. Vidi se da pripadaš crvenim. Samo se oni tako ponašaju. Osiono i bezobrazno. Da čovjek ne povjeruje. Jutros da naiđem na ovakav komentar. Pa boze dragi zar postoje ovakvi ljudi. Zar ovakvi hodaju na dvije noge.
    A Tebi draga gospodja svaka čast, i hvala za petoro divne dječice. Budućnost srpskoga naroda u Tebi i takvim kao ti.
  • Generic placeholder image
    Samohrani otac 29.03.2024. 05:57
    Ima li sexa gospodjo u rasporedu,ubaci jedan termin sedmicno
Повезане вијести
Колико је данас тешко стећи нормалне услове за живот Колико је данас тешко стећи нормалне услове за живот
У Српској све више младих људи који дарују крв У Српској све више младих људи који дарују крв
Имају факултетску диплому, а незапослени: Које струке имају највећи број незапослених Имају факултетску диплому, а незапослени: Које струке имају највећи број незапослених
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    14h 59m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    16h 14m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    22h 5m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    20h 32m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    22h 24m
    0