Марина Куртеш отпутовала на Свјетско првенство

19.10.2019. 14:13
0
ИЗВОР: sportdc.net

Каратисткиња Славије, Марина Куртеш, отпутовала је данас са остатком репрезентације БиХ на Свјетско првенство за кадете, јуниоре и млађе сениоре у Сантиаго де Чиле.

Куртешова је уједно и једина каратисткиња из Републике Српске која ће наступити на Свјетском првенству у саставу репрезентације БиХ која броји 24 такмичара и два тренера. Норму за СП обезбиједило је и још неколико такмичара из Републике Српске, али из финансијских разлога су пропустили ово такмичење.

- Моја жеља је испуњена одласком на ово Свјетско првенство. Доста смо радили, спремали се, како у клубу, тако и на окупљању репрезентације прошли викенд. Не могу обећати да ћу освојити неку медаљу, али могу обећати да ћу дати све од себе, па да ли ће то бити довољно за медаљу, видјећемо- рекла нам је Марина Куртеш, каратисткиња Славије из Источног Сарајева.

Марина Куртеш се такмичи у категорији кадеткиња до 54 килограма.

Коментари 0
Повезане вијести
Филм наше суграђанке најбољи кратки документарац фестивала у Београду Филм наше суграђанке најбољи кратки документарац фестивала у Београду
У сриједу промоција романа „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву У сриједу промоција романа „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву
Милан треба нашу помоћ – позови 17047 Милан треба нашу помоћ – позови 17047
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    20h 27m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    22h 46m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    23h 13m
    0
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    18h 34m
    0
  • Годишњица рођења Милутина Бојића, аутора "Плаве гробнице"
    18h 38m
    0