Меч "Фамоса" и "Милића" у Војковићима одложен због ванредне ситуације

05.11.2021. 21:18
0
ИЗВОР: Катера

Утакмица 13. кола Друге лиге Републике Српске између домаћина "Фамоса" и гостију, екипе "Милића", који је требао бити одигран сутра у Источној Илиџи, одгођен је због проглашења ванредне ситуације у овој општини.

Становници Источне Илиџе овог викенда сусрели су се са незапамћеним поплавама, због којих су угрожена бројна домаћинства на територији општине, а у помоћ својим суграђанима данас су на првим линијама отпора ријекама Жељезници и Касиндолки притекли и фудбалери "Фамоса", који су пунили џакове са пијеском и помагали у прављењу насипа.

Такође, сутра неће бити одиграна ни утакмица између "Губера" и "Слоге" из Горњег Црњелова у Сребреници, а тај меч ће се играти 17. новембра, пише портал "SportDC".

Коментари 0
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    18h 3m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    17h 34m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    13h 50m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    17h 57m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    9h 45m
    2