Meč "Famosa" i "Milića" u Vojkovićima odložen zbog vanredne situacije

05.11.2021. 21:18
0
IZVOR: Katera

Utakmica 13. kola Druge lige Republike Srpske između domaćina "Famosa" i gostiju, ekipe "Milića", koji je trebao biti odigran sutra u Istočnoj Ilidži, odgođen je zbog proglašenja vanredne situacije u ovoj opštini.

Stanovnici Istočne Ilidže ovog vikenda susreli su se sa nezapamćenim poplavama, zbog kojih su ugrožena brojna domaćinstva na teritoriji opštine, a u pomoć svojim sugrađanima danas su na prvim linijama otpora rijekama Željeznici i Kasindolki pritekli i fudbaleri "Famosa", koji su punili džakove sa pijeskom i pomagali u pravljenju nasipa.

Takođe, sutra neće biti odigrana ni utakmica između "Gubera" i "Sloge" iz Gornjeg Crnjelova u Srebrenici, a taj meč će se igrati 17. novembra, piše portal "SportDC".

Komentari 0
Povezane vijesti
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži
Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže
Najčitanije
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    23h 19m
    0
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    15h 47m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    21h 20m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    22h 12m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    1h 20m
    0