Медији: Лепа Брена планира градњу хотела и ски центра на Требевићу

17.01.2022. 15:39
1
ИЗВОР: Катера

Естрадна звијезда Лепа Брена, према писању портала "Кликс" планира градњу скијашког центра и ски стаза на Требевићу, на подручју општине Источни Стари Град, у Републици Српској.

Како овај портал пише, српска пјевачица и њен муж, бивши тениски ас Слободан Боба Живојиновић, намјеравају уложити новац у градњу скијалишта у широј зони локалитета Брус.

Начелник општине Источни Стари Град Бојо Гашановић потврдио је за портал "Кликс" да је измјеном регулационог плана предвиђена изградња двије скијашке стазе са три зоне.

Слика

Гашановић, како пише овај портал, није желио говорити о именима инвеститора за овај пројекат.

Међутим, према писању "Кликса", Лепа Брена и Боба Живојиновић ће ускоро допутовати на финалне разговоре са челницима општине Источни Стари Град.

Наводно, скијашка стаза би се простирала на подручју од требевићког репетитора до локалитета Брус, гдје се сада налази познато излетиште, а крај стазе би требао бити изграђен хотелски комплекс, са угоститељским објектом и велнес центром.

Скијалиште ће бити у дужини од 700 метара са једним ски-лифтом, а инфраструктурни пројекат планиран је у склопу будућег "Парка природе Требевић", пише "Кликс".

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Bogoljub 18.01.2022. 14:50
    Nadam se da ce ovaj svet jednog dana biti restart pa da krenemo svi od motke kakve li smo koristi Paljani i ljudi u Starom Gradu imaju koristi od toga Brena i Bobo će puniti džepove od toga.
Повезане вијести
Крвничко убиство породице Драгаш са Требевића Крвничко убиство породице Драгаш са Требевића
Бренин каскадер је био један од најпознатијих скакача у Југославији Бренин каскадер је био један од најпознатијих скакача у Југославији
Божовић: Освјетљавање торња на Требевићу бојама заставе Српске има смисла Божовић: Освјетљавање торња на Требевићу бојама заставе Српске има смисла
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    8h 54m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    6h 5m
    5
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    21h 51m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    20h 13m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    22h 27m
    5