Mediji: Lepa Brena planira gradnju hotela i ski centra na Trebeviću

17.01.2022. 15:39
1
IZVOR: Katera

Estradna zvijezda Lepa Brena, prema pisanju portala "Kliks" planira gradnju skijaškog centra i ski staza na Trebeviću, na području opštine Istočni Stari Grad, u Republici Srpskoj.

Kako ovaj portal piše, srpska pjevačica i njen muž, bivši teniski as Slobodan Boba Živojinović, namjeravaju uložiti novac u gradnju skijališta u široj zoni lokaliteta Brus.

Načelnik opštine Istočni Stari Grad Bojo Gašanović potvrdio je za portal "Kliks" da je izmjenom regulacionog plana predviđena izgradnja dvije skijaške staze sa tri zone.

Slika

Gašanović, kako piše ovaj portal, nije želio govoriti o imenima investitora za ovaj projekat.

Međutim, prema pisanju "Kliksa", Lepa Brena i Boba Živojinović će uskoro doputovati na finalne razgovore sa čelnicima opštine Istočni Stari Grad.

Navodno, skijaška staza bi se prostirala na području od trebevićkog repetitora do lokaliteta Brus, gdje se sada nalazi poznato izletište, a kraj staze bi trebao biti izgrađen hotelski kompleks, sa ugostiteljskim objektom i velnes centrom.

Skijalište će biti u dužini od 700 metara sa jednim ski-liftom, a infrastrukturni projekat planiran je u sklopu budućeg "Parka prirode Trebević", piše "Kliks".

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Bogoljub 18.01.2022. 14:50
    Nadam se da ce ovaj svet jednog dana biti restart pa da krenemo svi od motke kakve li smo koristi Paljani i ljudi u Starom Gradu imaju koristi od toga Brena i Bobo će puniti džepove od toga.
Povezane vijesti
Krvničko ubistvo porodice Dragaš sa Trebevića Krvničko ubistvo porodice Dragaš sa Trebevića
Brenin kaskader je bio jedan od najpoznatijih skakača u Jugoslaviji Brenin kaskader je bio jedan od najpoznatijih skakača u Jugoslaviji
Božović: Osvjetljavanje tornja na Trebeviću bojama zastave Srpske ima smisla Božović: Osvjetljavanje tornja na Trebeviću bojama zastave Srpske ima smisla
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    9h 22m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    23h 36m
    0
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    21h 43m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    3h 13m
    0
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    30m
    1