Медијско представљање Сокоца у музичком такмичењу „Ритам Европе“

08.04.2021. 20:42
0
ИЗВОР: opstinasokolac.net

Сутра са почетком у дванаест часова биће одржана конференција за медије на којој ће бити представљени представници општине Соколац на музичком дјечијем такмичењу „Ритам Европе“.

Конференција за медије биће одржана у сали за сједнице Скупштине општине Соколац, а на њој ће присуствовати директор телевизијског програма „Ритам Европе“ Игор Карадаревић, начелник општине Соколац Милован Бјелица и представнице општине на овом такмичењу Маријана Грујић, Анђела Симић и Сара Тошић.

Ово такмичење осмишљено је као Евровизија за младе, градови и општине Републике Српске представљаће на овој манифестацији неку од земаља Европе, а такмичари ће пјевати на различитим европским језицима.

Програм “Ритам Европе” биће емитован уживо на РТРС-у. Побједник такмичења ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија, жирија градова и општина учесника телевизијског програма “Ритам Европе ” и гледалаца који гласају путем СМС-а.

Процес припрема дјеце за телевизијски пренос траје 6 мјесеци у току којих се дјеца обучавају с телевизијским тимовима “Ритма Европе” да у телевизијском преносу представе додјељену земљу Европе.

Коментари 0
Повезане вијести
Пале другопласиране на “Ритму Европе” Пале другопласиране на “Ритму Европе”
Паљанке у финалу "Ритма Европе" у Струмици Паљанке у финалу "Ритма Европе" у Струмици
Вечерас дочек за побједнице „Ритма Европе“ у Палама Вечерас дочек за побједнице „Ритма Европе“ у Палама
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    23h 48m
    1
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    21h 47m
    1
  • Партизан мијења име!
    14h 29m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    19h 2m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    16h 36m
    2