Мичић скупио 1405 КМ за одлазак Марине на свјетско првенство

20.09.2019. 14:49
0
ИЗВОР: SportDC

Небојша Мичић- Дивац скупио је 1405 КМ за одлазак Марине Куртеш на Свјетско првенство за кадете, јуниоре и млађе сениоре у Сантиаго де Чиле.

Дивац је, подсјећамо, пред Сарајевски полумаратон одлучио да по други пут продаје километре по минималној цијени од 10 КМ и сав прикупљени новац од ''продаје'' прослиједи на рачун Карате клуба ''Славија''. Велики број људи се и овај пут одазвао његовом позиву, па је тако прикупљено 1405 КМ, што ће засигурно бити од велике користи и подстријек да и многи други, прије свега институције, помогну одлазак Марине на Свјетско првенство.

- Сви су дали пуно! Шездесетак људи, што анонимно, што отворено, су се јавили да дају крила за пут у Чиле. Биће их још током идућих седмица. Поносан сам на све ове људе, неке и не познајем , али су вјеровали у оно што смо радили и радимо. Још ће се неки укључити у акцију. Није још готово. Марина мора да оде у Чиле, да покаже срце шампиона. Трчаће Дивац опет ако треба. За шампионе и вриједи то урадити, поручио је Мичић након што је објавио списак свих оних који су донирали новац за ову кампању.

Уз Дивца одржано је још неколико акција Марининих суграђана на Сарајевском полумаратону, па је тако и Горан Драгаш објавио да је он продао километре у вриједности од 300 КМ.

Слика

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Марина Kуртеш поново златна Марина Kуртеш поново златна
Лана Пудар трећа на свијету Лана Пудар трећа на свијету
Лана Пудар у полуфиналу Свјетског првенства Лана Пудар у полуфиналу Свјетског првенства
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    11h 28m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    10h 44m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    8h 0m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    6h 22m
    0
  • Данас Марковдан
    15h 10m
    0