Милан поклања двије куће, ресторан и имање

02.02.2023. 20:24
6
ИЗВОР: glassrpske.com

Док је Милан Зиндовић из Љига деценијама радио на западу и кућио се у родном селу Чибутковица поред Лазаревца, није ни слутио да једног дана неће имати са ким да води рачуна о свом великом имању.

Двије куће, ресторан са паркингом, хала за стовариште, аутомобиле и камионе, више од шест хектара земље и стоку сада је одлучио да поклони вриједним и поштеним људима, који су спремни са њим да раде, а касније и да све то наслиједе.

- Два пута сам се женио и имам децу са првом женом која је, нажалост, преминула од најгоре болести. Сину сам много веровао и све му препустио, међутим, он је запао у велике дугове, да ли је коцкао или не, о томе не бих причао, али се једног дана спаковао са женом и децом и оставио све. Били су то огромни дугови за порез и струју, све сам то ја измирио. Пошто се моја деца овде сигурно неће вратити, а ја немам срца све ово да продам решио сам да поклоним добрим и пре свега вредним људима који неће дозволити да се овај оџак на кући угаси - прича Зиндовић за РИНУ.

Спреман је да под свој кров прими породицу која ће из његове куће школовати дјецу, а касније их одатле удати и оженити. Имање је велико и има много посла, а ко “заврне рукаве” може фино да заради и лијепо да живи.

- Све ово сам стекао поштеним радом у Француској и Немачакој, као пословођа и мајсор керамичар. Рад и поштење су особине које највише цијеним код људи и зато немам неке посебне услове коме ћу ово све да препишем, већ само да то буду људи који ће ми помагати у свим радовима. Да заједно одржимо домаћинство, а они после и сами да га одржавају Да имање и домаћинство остану живи, да не пропадају и не зарасту у коров - искрен је Милан Зиндовић.

Нада се да ће га срећа погледати, а да ће га заобићи порочни и лијени људи. Јер, таквима не жели да остави оно што је својим знојем зарађивао у инoстранству.

Коментари 6
 • Generic placeholder image
  Đole 03.02.2023. 11:18
  Daj Bože da nisam u pravu, ali mislim da bi jedini motiv svakog ko bi se prihvatio poklona bio da sve to što prije proda. Nametnuo se sistem vrijednosti da svi maštaju o nekakvoj lakoj zaradi, niko nem strpljenja da upornim i marljivim radom obezbjedi porodici i sebi pristojan život.
 • Generic placeholder image
  voxpopuli 03.02.2023. 08:16
  Prodaj ti to i pravac starački dom.
 • Generic placeholder image
  Krle 02.02.2023. 22:42
  Poštena ponuda, pa da ne bude "koće koga da prevari". Male su mu šanse da nađe mušterije da žive na njegvom imanju i da im on to sve ostavi. Neka mu je Bog na pomoći na zaista plemenitoj misiji.
 • Generic placeholder image
  Leo 02.02.2023. 22:31
  E bi se mantijasi obradovali ..čuj popovima..nek dadne PorTiriju ili o ovom okolosarajevskom kockaru Hrizostomu..Sve se to da rjesiti kroz ugovor o doživotnom izdržavanju.. Želim mu da uspije u svom plemenitom cinu
 • Generic placeholder image
  Goran 02.02.2023. 22:23
  Milane svaka cast,kad bi prepisao imovinu,taj bi imao probleme sa tvojom djecom,drugo omladina nece da radi,oni hoce milione ali da leze,dsj ti to crkvi
 • Generic placeholder image
  Soko 02.02.2023. 21:16
  Moj Milane, od te ponude nema ništa...
Повезане вијести
Осумњичени за убиство Данке Илић прекида ћутање, саслушање 4. јуна Осумњичени за убиство Данке Илић прекида ћутање, саслушање 4. јуна
Дунђерски - друго име за успјех Дунђерски - друго име за успјех
У подне звоне звона на православним црквама за спасење српске државе и народа У подне звоне звона на православним црквама за спасење српске државе и народа
Најчитаније
 • Слана бајадера
  11h 38m
  0
 • Злочин у Варварину
  11h 13m
  1
 • Учествујте у Катерином ФОТО-КОНКУРСУ и освојите вриједне награде!
  6h 12m
  2
 • Бојан Гуњак и Драгослав Пантић крећу на хуманитарни поход за Магдалену и Хелену
  4h 29m
  0
 • Око 15 пацијената обољелих од мултипле склерозе Сарајевско-романијске регије на терапији
  4h 15m
  0