Миленко Себић освојену медаљу посветио преминулој Бобани Величковић

02.08.2021. 14:53
0
ИЗВОР: Глас Српске

/ Пет паклених година припрема за Токио су уродиле плодом и стварно сам презадовољан јер сам успио да „победим себе“ и освојим медаљу / изјавио је српски стријелац Миленко Себић након освајање бронзане медаље у дициплини МК пушка тростав 50 метара.

- У Рију ми је мало недостајало, а био сам баш спреман за то финале. Било ми је баш тешко. Сада сам у глави зацртао резултат за финале, кад је идеално, али пошто је било ветра ишло се испод те моје границе. То је било добро, у финалу све креће од нуле, али ми је за нијансу било лакше, него у квалификацијама, мало сам се растеретио - изјавио је Себић српским извјештачима у Токију.

  • Миленко Себић освојио бронзу у стрељаштву
    02.08.2021. 11:49

    Репрезентативац Србије у стрељаштву Миленко Себић данас је на Олимпијским играма у Токију освојио бронзану медаљу у дисциплини МК пушка тростав.Себић је прво у квалификацијама заузео четврто мј...

Остали спортови
Миленко Себић освојио бронзу у стрељаштву

Он је додао да вјероватно још није свјестан успјеха и подсјетио на посљедњи хитац у којем је погодио „десетку“.

- Знао сам да ми је то одлучујући метак, Норвежанин (Јон-Херман Хег) је био 0,7 иза мене. Брзо сам пуцао и када сам погодио, то је било то - кроз осмијех је рекао Себић и подсјетио да се дешавају моменти када се промаши мета, као што је то данас урадио Украјинац Сергеј Кулиш и открио да се и њему десило слично на финалу Свјетског купа у Болоњи.

Себић је на крају рекао да медаљу посвећује Бобани Величковић, некадашњој колегиници из репрезентације, која је преминула прошле године.

  • Умрла послије компликација на порођају српска олимпијка Бобана Момчиловић Величковић (31)
    21.06.2020. 22:36

    Тужна вијест задесила је српску спортску породицу: због компликација након порођаја преминула је репрезентативка Србије у стрељаштву, олимпијска учесница и европска првакиња Бобана Момчиловић Вел...

Регион
Умрла послије компликација на порођају српска олимпијка Бобана Момчило...

 

Коментари 0
Повезане вијести
Руски спортисти добили дозволу за учешће на Олимпијским играма у Паризу Руски спортисти добили дозволу за учешће на Олимпијским играма у Паризу
Пјешачио до Москве да уживо види Путина, сада кренуо на Олимпијске игре у Париз (ВИДЕО) Пјешачио до Москве да уживо види Путина, сада кренуо на Олимпијске игре у Париз (ВИДЕО)
Сара Ћирковић: Сада сањам олимпијску медаљу Сара Ћирковић: Сада сањам олимпијску медаљу
Најчитаније
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    6h 44m
    0
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    17h 2m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    17h 8m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    17h 6m
    0
  • За њу не постоје препреке: Дјевојка са крилима положила вожњу (ВИДЕО)
    15h 57m
    0