Миличевић: Опозиционе партије имају исти циљ - промјена лоше власти у Српској

17.09.2023. 19:31
0
ИЗВОР: katera.news

Милан Миличевић, предсједник Српске демократске странке, истакао је да је ова странка снажан фактор окупљања свих опозиционих партија у Републици Српској, што, како каже, није лако накох протеклих општих избора на којима је поражена.

Свјестан да је након пораза увијек много незадовољних, Миличевић ипак улаже наде да ће опозиционе странке, без обзира на међусобне различитости, заједно бити на задатку промјене лоше власти.

- Мислим да смо на добром путу, без обзира на различитости у размишљанима и начинима вођења политичке борбе. Имамо исти циљ, а то је промјена лоше власти у Републици Српској. Надам се да ће и остале опозиционе партије, али и сви остали који слично размишљају бити  заједно са СДС- ом, као највећом опозиционом партијом, на задатку промјене власти, али ће наравно бити потребно много више од тога да бисмо побиједили - нагласио је Миличевић.

Свакодневно смо, додаје Миличевић, у разговору и комуникацијама да заједнички наступимо на локалним изборима и да се направи јасан план око тога.

- Тамо гдје процијенимо да је неко из опозиције или појединачно најјачи и најснажнији тај ће бити кандидат. Наравно да је ту СДС, с обзиром на свој капацитет власти у 15 локалних заједница, најснажнија политичка снага и да ће у већини локалних заједница имати своје кандидате - рекао је Миличевић.

Коментари 0
Повезане вијести
Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
Град богатији за дјечака Град богатији за дјечака
Траже веће плате за просвjeтаре, културњаке и раднике у правосуђу Траже веће плате за просвjeтаре, културњаке и раднике у правосуђу
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    6h 35m
    8
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    22h 5m
    0
  • Џудо савез Републике Српске: Редовна Скупштина 4. јуна на Јахорини
    21h 19m
    0
  • На Васкршњем базару прикупљено 2.820 КМ
    21h 36m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    9h 6m
    0