Миличевић: Опозиционе партије имају исти циљ - промјена лоше власти у Српској

17.09.2023. 19:31
0
ИЗВОР: katera.news

Милан Миличевић, предсједник Српске демократске странке, истакао је да је ова странка снажан фактор окупљања свих опозиционих партија у Републици Српској, што, како каже, није лако накох протеклих општих избора на којима је поражена.

Свјестан да је након пораза увијек много незадовољних, Миличевић ипак улаже наде да ће опозиционе странке, без обзира на међусобне различитости, заједно бити на задатку промјене лоше власти.

- Мислим да смо на добром путу, без обзира на различитости у размишљанима и начинима вођења политичке борбе. Имамо исти циљ, а то је промјена лоше власти у Републици Српској. Надам се да ће и остале опозиционе партије, али и сви остали који слично размишљају бити  заједно са СДС- ом, као највећом опозиционом партијом, на задатку промјене власти, али ће наравно бити потребно много више од тога да бисмо побиједили - нагласио је Миличевић.

Свакодневно смо, додаје Миличевић, у разговору и комуникацијама да заједнички наступимо на локалним изборима и да се направи јасан план око тога.

- Тамо гдје процијенимо да је неко из опозиције или појединачно најјачи и најснажнији тај ће бити кандидат. Наравно да је ту СДС, с обзиром на свој капацитет власти у 15 локалних заједница, најснажнија политичка снага и да ће у већини локалних заједница имати своје кандидате - рекао је Миличевић.

Коментари 0
Повезане вијести
Рођено 13 беба у Српској Рођено 13 беба у Српској
У међународној акцији на подручју Српске ухапшене 23 особе У међународној акцији на подручју Српске ухапшене 23 особе
Рођене 23 бебе у Српској, Источно Сарајево богатије за дјечака Рођене 23 бебе у Српској, Источно Сарајево богатије за дјечака
Најчитаније
 • Милош нас треба – покренута хуманитарна акција за нашег суграђанина!
  14h 26m
  2
 • Данас о здравственом стању Милоша Божовића
  17h 0m
  0
 • Сјећање на Веселина Пукету
  18h 14m
  0
 • Рецепт за посне кифле
  10h 57m
  0
 • Цијело подручје општине Соколац прогласити угроженим
  12h 38m
  0