Miličević: Opozicione partije imaju isti cilj - promjena loše vlasti u Srpskoj

17.09.2023. 19:31
0
IZVOR: katera.news

Milan Miličević, predsjednik Srpske demokratske stranke, istakao je da je ova stranka snažan faktor okupljanja svih opozicionih partija u Republici Srpskoj, što, kako kaže, nije lako nakoh proteklih opštih izbora na kojima je poražena.

Svjestan da je nakon poraza uvijek mnogo nezadovoljnih, Miličević ipak ulaže nade da će opozicione stranke, bez obzira na međusobne različitosti, zajedno biti na zadatku promjene loše vlasti.

- Mislim da smo na dobrom putu, bez obzira na različitosti u razmišljanima i načinima vođenja političke borbe. Imamo isti cilj, a to je promjena loše vlasti u Republici Srpskoj. Nadam se da će i ostale opozicione partije, ali i svi ostali koji slično razmišljaju biti  zajedno sa SDS- om, kao najvećom opozicionom partijom, na zadatku promjene vlasti, ali će naravno biti potrebno mnogo više od toga da bismo pobijedili - naglasio je Miličević.

Svakodnevno smo, dodaje Miličević, u razgovoru i komunikacijama da zajednički nastupimo na lokalnim izborima i da se napravi jasan plan oko toga.

- Tamo gdje procijenimo da je neko iz opozicije ili pojedinačno najjači i najsnažniji taj će biti kandidat. Naravno da je tu SDS, s obzirom na svoj kapacitet vlasti u 15 lokalnih zajednica, najsnažnija politička snaga i da će u većini lokalnih zajednica imati svoje kandidate - rekao je Miličević.

Komentari 0
Povezane vijesti
Srpska bogatija za 24 bebe Srpska bogatija za 24 bebe
Naš grad bogatiji za tri dječaka Naš grad bogatiji za tri dječaka
U Hrvatskoj u mnogim situacijama jedu jeftinije nego mi U Hrvatskoj u mnogim situacijama jedu jeftinije nego mi
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    9h 34m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    10h 18m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    14h 23m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    14h 27m
    2
  • Pobjednik tucijade u Palama Filip Ilić
    3h 58m
    0