Миличевић: Ријешили смо проблем личних примања наших запослених у СДС-у

24.04.2024. 15:32
0
ИЗВОР: katera.news

На моју иницијативу, те подршку стручног тима СДС-a и у договору са предсједником Клуба и посланицима СДС-а у Народној скупштини Републике Српске, након поднесеног амандмана на Закон о раду пронађено је рјешење да се редовно исплаћују плате за укупно 33 запослена радника СДС-а, истакао је др Милан Миличевић, предсједник Српске демократске странке.

- Предсједник Клуба посланика СДС-а је јутрос одржао састанке са представницима Владе Републике Српске у вези са проблемом након гашења рачуна СДС-а и договорено је рјешење кроз Закон о облигационим односима, а на основу којег ће радници ове странке имати редовне плате, а Министарство управе и локалне самоуправе дефинисати техничке детаље. Ово рјешење ће значајно олакшати рад Српске демократске странке - појаснио је Миличевић.

Он је поручио да ће се ријешити и остали проблеми везани за функционисање СДС-а након гашења рачуна.

- Jош једном позивамо институције Републике Српске да стану у заштиту основних права странке која је оснивала и бранила Републику Српску заједно са њеним народом - закључио је Миличевић.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежена крсна слава и 34 годинe постојања Српске демократске странке (ФОТО) Обиљежена крсна слава и 34 годинe постојања Српске демократске странке (ФОТО)
Сутра слава СДС-а у Источној Илиџи Сутра слава СДС-а у Источној Илиџи
Општински одбор и замјеник начелника Калиновика прешао у СДС Општински одбор и замјеник начелника Калиновика прешао у СДС
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 36m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 35m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 11m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 32m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 15m
    9