Miličević: Riješili smo problem ličnih primanja naših zaposlenih u SDS-u

24.04.2024. 15:32
0
IZVOR: katera.news

Na moju inicijativu, te podršku stručnog tima SDS-a i u dogovoru sa predsjednikom Kluba i poslanicima SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, nakon podnesenog amandmana na Zakon o radu pronađeno je rješenje da se redovno isplaćuju plate za ukupno 33 zaposlena radnika SDS-a, istakao je dr Milan Miličević, predsjednik Srpske demokratske stranke.

- Predsjednik Kluba poslanika SDS-a je jutros održao sastanke sa predstavnicima Vlade Republike Srpske u vezi sa problemom nakon gašenja računa SDS-a i dogovoreno je rješenje kroz Zakon o obligacionim odnosima, a na osnovu kojeg će radnici ove stranke imati redovne plate, a Ministarstvo uprave i lokalne samouprave definisati tehničke detalje. Ovo rješenje će značajno olakšati rad Srpske demokratske stranke - pojasnio je Miličević.

On je poručio da će se riješiti i ostali problemi vezani za funkcionisanje SDS-a nakon gašenja računa.

- Još jednom pozivamo institucije Republike Srpske da stanu u zaštitu osnovnih prava stranke koja je osnivala i branila Republiku Srpsku zajedno sa njenim narodom - zaključio je Miličević.

Komentari 0
Povezane vijesti
Obilježena krsna slava i 34 godine postojanja Srpske demokratske stranke (FOTO) Obilježena krsna slava i 34 godine postojanja Srpske demokratske stranke (FOTO)
Sutra slava SDS-a u Istočnoj Ilidži Sutra slava SDS-a u Istočnoj Ilidži
Opštinski odbor i zamjenik načelnika Kalinovika prešao u SDS Opštinski odbor i zamjenik načelnika Kalinovika prešao u SDS
Najčitanije
 • Obilježena krsna slava i 34 godine postojanja Srpske demokratske stranke (FOTO)
  18h 9m
  0
 • Nije dolazio na posao šest godina, otkrili ga kad je trebao dobiti nagradu
  22h 51m
  1
 • Sokolac: Od danas redukcija vode
  16h 51m
  5
 • Opštinski odbor SDS Istočno Novo Sarajevo proslavio krsnu slavu (FOTO)
  17h 4m
  0
 • Haos na Zrću: Turisti pretrpjeli teške povrede
  14h 51m
  0