Милићи: Ухапшени због напада на полицијске службенике

11.05.2020. 09:23
0
ИЗВОР: СРНА

У Милићима су ухапшена два мјештанина чији су иницијали Ж.Ђ. и З.М, осумњичена за напад на полицијске службенике, при чему је један полицајац задобио повреде.

Из Полицијске управе Зворник саопштено је да је полицији у Милићима синоћ у 21.35 часова пријављено да јавни ред и мир нарушавају лица која се налазе у карантину у тој општини.

Полиција је на лицу мјеста затекла лица Ж.Ђ. и З.М. која су наставила са нарушавањем јавног реда и мира, галамом и вријеђањем полицијских службеника, након чега су их физички напали, нанијевши једном полицајцу тјелесне повреде.

У саопштењу се наводи да се наставља документовање предмета, након чега ће надлежном тужилаштву бити поднесен извјештај против наведених лица за кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Кривичним закоником Републике Српске прописано је да уколико је при извршењу кривичног дјела напад на службено лице у вршењу дужности, службеном лицу нанесена тјелесна повреда или му је пријећено употребом оружја, починилац ће бити кажњен затворском казном од шест мјесеци до пет година.

Полицијска управа Зворник осуђује сваки вид насилничког понашања и напада на полицијске службенике и позива грађане да се уздрже од оваквих или сличних понашања.

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшени приликом примопредаје четири килограма кокаина Ухапшени приликом примопредаје четири килограма кокаина
Убиство полицијског инспектора у Бијељини: Ухапшено лице из Брчког и три помагача (ВИДЕО) Убиство полицијског инспектора у Бијељини: Ухапшено лице из Брчког и три помагача (ВИДЕО)
На Јарињу ухапшен Србин који је кренуо на сахрану убијеног Недељковића На Јарињу ухапшен Србин који је кренуо на сахрану убијеног Недељковића
Најчитаније
 • Хавана - торта над тортама
  20h 44m
  1
 • Горио аутомобил у Источној Илиџи
  21h 19m
  0
 • Фирма „Еуро-експрес“ запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
  15h 11m
  0
 • Премијера документарне драме „Ко камен“ у Народном позоришту: Веленка Брстинова и кћер јој Драгана
  17h 31m
  0
 • Опљачкана Светлана Ценић, аналитичарка има поруку за крадљивца
  10h 21m
  6