Милован Бјелица кандидат СДС-а за начелника општине Соколац

22.06.2024. 11:22
12
ИЗВОР: srna.rs

Милован Бјелица кандидат је Српске демократске странке за начелника општине Соколац на октобарским локалним изборима, једногласна је одлука соколачког одбора ове странке.

Бјелица је представио програм "Соколац за нови вијек", платформу око које ће се окупити листа за одборнике СДС-а.

Он је појаснио да тај програм представља потпуни искорак у боље и просперитетније сутра, без неизвјесности и турбуленција какве су биле претходне четири године.

Бјелица, који је и актуелни начелник општине, рекао је да је Соколац у протеклих 10 година поставио основу за изградњу града од 30.000 становника, наводећи да су то капацитети водовода и канализационе мреже чији завршетак се приводи крају.

- Ту је и потпуна покривеност општине оптичким каблом. Након што смо осигурали темеље, можемо да кренемо у изградњу, од Градске куће, преко соларне електране и многих других пројеката са којима ће јавност бити благовремено упозната - додао је Бјелица, објављено је на сајту општине.

Општински одбор је изабрао кандидатску листу за одборнике, а носилац је Дејан Елез.

Из ове странке је поручено да предстојећи локални избори за Соколац представљају референдум о питању пројеката за будућност Сокоца.

- На овом путу имамо апсолутну подршку свих органа Србије. Пружају нам и пружиће нам сву логистичку, моралну и финансијску помоћ. Никада у историји Сокоца и Романије није била боља сарадња између Сокоца и Србије - подвукао је Бјелица.

СДС на локалне изборе у октобру излази као "СДС - Воља народа".

Коментари 12
 • Generic placeholder image
  Voxpopuli 26.06.2024. 16:55
  Još niste riješili "lokvu na mostu",svaka malo jača kiša napravi se jezerce na mostu,ne mogu da shvatim da neko to ne moze da rijesi,dovoljno je samo probusiti jednu rupu i da voda iscuri.Sokolac za 18.vijek.
 • Generic placeholder image
  Voxpopuli 23.06.2024. 22:56
  Sokolac je mogao i jos uvijek može mnogo bolje,kada je SDS bio vlast trebalo je da se presele nekolika fakulteta,recimo šumarstvo,poljoprivreda,Dif,za sta postoje idealni uslovi,da se otvori medicinska škola jer postoje potrebe za tim kadrom.Dovoljno je proći glavnom ulicom i da sve bude jasno a kako je tek u sporednim.Niste u stanju desetak zgrada priključiti na centralno grijanje, u centru se cijepaju drva i ruglo na sve strane.Pogledaj te samo guzvu na semaforu kod Nestro pumpe,zar se nije mogao kružni tok napraviti.Sve nam zavisi od tri četiri lika i da li oni govore i u kakvim su odnosima.Treba da se ugledamo na Kalesiju i Zivinice ljudi su vodeći u svemu,Zao mi je sto Čolovići nisu svoje ideje i poslove održali.....
 • Generic placeholder image
  Iskreno422 23.06.2024. 17:06
  Čovjek je ispunio uslove u penziju, ono se opet kandiduje i bio je tri mandata zaredom načelnik, a rezultate znaju svi, dosta je reći da u opštini plate kasne pola godina.
 • Generic placeholder image
  Miljevina 23.06.2024. 16:29
  Zbog ovakvih, SDS nikada više neće biti stranka od napretka. Što se ne oglase funkcioneri Sds a i podrže ovog magacionera.
 • Generic placeholder image
  Čitalac 23.06.2024. 15:20
  Ovi nazivi "načenlnik", "ministar", "pomoćnik" itd. Sve da povratiš više. Ja sam za vještačku inteligenciju, da zamijeni pa čak i do 80 posto ovih "radnih" mjesta. U Rusiji i postoji takva partija koja to zagovara. Mora negdje početi.
 • Generic placeholder image
  Mastilo 23.06.2024. 13:52
  Od kako si nam ti gradonacelnik nikada nije bilo vise droge,kriminala,kradja,klosara po ulici,raspustenih preduzeca,gladi,javasluka. Od kako si ti gradonacelnik svi u policiji su postali korumpirani i rade za siću koju im bace ovi klosari sto imaju plantaze po mokrom i han pijesku,od kako si ti gradonacelnik vrtic nam ne funkcionise,nije funkcionisala ni autobuska godinama,napravio si potpuni potop
 • Generic placeholder image
  Krcko 22.06.2024. 21:16
  Koji već put isti kandidat za načelnika. Najbolje bi ga bilo proglasiti za doživotnog načelnika, tako da nema potrebe izlaziti na izbore.
 • Generic placeholder image
  Реално 22.06.2024. 21:04
  Провео си два мандата на тој функцији и сви видимо шта си урадио. Неможеш се похвалити ни са једним успехом за разлику од неуспеха. Плате радницима касне око 7 мјесеци. Спорт си уништио. Клубове угасио, што ниси успио ти успјели су твоји. Правиш град до 30000 становника а сви паметни и просперитетни су отишли ради тебе. Ти да својом рукама м ухватише пластични цвијет он би се осушио. Доста је више......
 • Generic placeholder image
  Voxpopuli 22.06.2024. 18:26
  Zar nije dosta,imaš uslove za penziju uživaj,neka dodju mladi i neka daju svoj doprinos,radnicima kasne plate,doprinosi zdravstveno nije uplaćeno,Višak neradnika koje si zaposlio muze budžet godinama,zbog 100 njih trpi čitava opstina,svima dati otpremnine i neka nesta korisno rade,dosta je vise vodovoda i kanalizacije.Skupstinska vecina treba da se aktivira i da nesto konkretno urade ali i oni se zadovoljili foteljama jedan covjek pet pozicija, i rešavaju lične investicije.Dosta je više i predizbornih obećanja,te treća traka,te kogeneracijska toplana,solarna elektrana,vjetro parkovi,biodizel.Pocnite zemlju orati i sijati i otvorite nekolike farme krava,ovaca i koza.Rijesite Novu Romaniju i neka se otvori desetak fabrika,mogu se praviti montažne kuće i brvnare.
 • Generic placeholder image
  Molan 22.06.2024. 17:07
  Ima li ko pametni
 • Generic placeholder image
  Zloba 22.06.2024. 12:16
  Ovaj čovjek je neuništiv.
 • Generic placeholder image
  Posmatrac 22.06.2024. 11:38
  Vise SNSD-a nego SDS-a, srecno bilo!
Повезане вијести
У суботу обиљежавање 83 година од подизања устанка на Романији У суботу обиљежавање 83 година од подизања устанка на Романији
Сокочанин преварио штићеника Центра за ментално здравље за 17.000 КМ Сокочанин преварио штићеника Центра за ментално здравље за 17.000 КМ
Ухапшен Сокочанин због тешке крађе Ухапшен Сокочанин због тешке крађе
Најчитаније
 • Дјечаку из Источног Сарајева спашена рука брзом реакцијом љекара КЦУС-а
  21h 4m
  11
 • Саслушан свештеник са Пала: Сумња се да је продавао лажне дипломе "по повољној цијени"
  17h 55m
  2
 • Идентификована лица која се доводе у везу са наношењем повреда лицу у Источном Новом Сарајеву
  22h 59m
  1
 • У ПУ Источно Сарајево саслушана три лица због продаје и куповине диплома
  21h 46m
  4
 • Осипање у Клубу одборника СНСД-а у Скупштини општине Источна Илиџа
  3h 48m
  5