Министарка наплаћује селфије

05.08.2021. 10:49
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Одлука индијске министарке за туризам и културу Уше Такур да наплати 100 индијских рупија - нешто више од 130 динара, онима који желе да направе селфи са њом, подијелила је јавност у Индији.

Неко ту одлуку сматра врло добром, а други мисле да је то безобразлук и бахато понашање јер искоришћава сиротињу која жели да се фотографише са њом, с обзиром на то да је популарна.

Међутим, министарка Такур, која припада владајућој хиндуистичкој националистичкој странци у индијској држави Мадја Прадеш, одлучила се на тај потез из хуманитарних разлога, тако што ће сав новац од селфија дати у фонд за борбу против коронавируса, преноси Б92.

- Селфи је дуготрајан процес због кога се губи вријеме и крше програми - рекла је министарка Такур, која је између осталог тражила и да јој, када негдје путује, умјесто букета цвећа домаћини поклоне књигу јер се само "неокаљаном" Господину Вишнуу - врховној божанској особи, може понудити цвијеће, с обзиром на то да у њима борави богиња Лакшми - симбол среће и мира.

Коментари 0
Повезане вијести
Тужилаштво потврдило: Министар крив за несрећу (ВИДЕО) Тужилаштво потврдило: Министар крив за несрећу (ВИДЕО)
Од понедјељка на снази јединствен ТАГ систем наплате путарина у Српској и ФБиХ Од понедјељка на снази јединствен ТАГ систем наплате путарина у Српској и ФБиХ
У новој Влади Српске очекује се прва оставка (ФОТО) У новој Влади Српске очекује се прва оставка (ФОТО)
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    6h 25m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    20h 39m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    18h 46m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    17h 34m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    4h 1m
    0