Ministarka naplaćuje selfije

05.08.2021. 10:49
0
IZVOR: nezavisne.com

Odluka indijske ministarke za turizam i kulturu Uše Takur da naplati 100 indijskih rupija - nešto više od 130 dinara, onima koji žele da naprave selfi sa njom, podijelila je javnost u Indiji.

Neko tu odluku smatra vrlo dobrom, a drugi misle da je to bezobrazluk i bahato ponašanje jer iskorišćava sirotinju koja želi da se fotografiše sa njom, s obzirom na to da je popularna.

Međutim, ministarka Takur, koja pripada vladajućoj hinduističkoj nacionalističkoj stranci u indijskoj državi Madja Pradeš, odlučila se na taj potez iz humanitarnih razloga, tako što će sav novac od selfija dati u fond za borbu protiv koronavirusa, prenosi B92.

- Selfi je dugotrajan proces zbog koga se gubi vrijeme i krše programi - rekla je ministarka Takur, koja je između ostalog tražila i da joj, kada negdje putuje, umjesto buketa cveća domaćini poklone knjigu jer se samo "neokaljanom" Gospodinu Višnuu - vrhovnoj božanskoj osobi, može ponuditi cvijeće, s obzirom na to da u njima boravi boginja Lakšmi - simbol sreće i mira.

Komentari 0
Povezane vijesti
Tužilaštvo potvrdilo: Ministar kriv za nesreću (VIDEO) Tužilaštvo potvrdilo: Ministar kriv za nesreću (VIDEO)
Od ponedjeljka na snazi jedinstven TAG sistem naplate putarina u Srpskoj i FBiH Od ponedjeljka na snazi jedinstven TAG sistem naplate putarina u Srpskoj i FBiH
U novoj Vladi Srpske očekuje se prva ostavka (FOTO) U novoj Vladi Srpske očekuje se prva ostavka (FOTO)
Najčitanije
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    14h 44m
    4
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    13h 39m
    3
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    8h 27m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    9h 33m
    0
  • Međunarodni praznik rada, 1. maj – simbol borbe za bolji i pravedniji svijet
    18h 1m
    0