Младе атлетичарке "Гласинца" наступиће на митингу у Москви

25.05.2023. 15:34
0
ИЗВОР: srna.rs

Три младе чланице соколачког Атлетског клуба "Гласинац" отпутовале су данас у Москву, гдје ће учествовати на атлетском митингу за млађе категорије до 15 година.

Тренер у Атлетском клубу "Гласинац" Неђо Ђуровић рекао је да ће на овом тамичењу у спринтерским дисциплинама на 100, 200 и 400 метара наступити Ана Бољанић, Емилија Радоњић и Јана Јакшић.

Ђуровић је рекао новинарима да му је част и задовољство што ће се атлетичарке соколачког "Гласинца" наредног викенда у Москви такмичити заједно са атлетичарима из Русије, Србије и других земаља.

- Знамо колико је атлетика у Русији и Србији јака, тако да немамо превелика очекивања, али се надамо солидном наступу наших атлетичарки - рекао је Ђуровић.

Он је додао да ће ово бити прилика за стицање нових искустава и познанстава са вршњацима, те је и само учешће на митингу у Москви велики успјех, како за Атлетски клуб "Гласинац", тако и за општину Соколац.

Коментари 0
Повезане вијести
Молитвено саборовање у Храму чудотворне Иконе Тројеручице Молитвено саборовање у Храму чудотворне Иконе Тројеручице
У суботу обиљежавање 83 година од подизања устанка на Романији У суботу обиљежавање 83 година од подизања устанка на Романији
Сокочанин преварио штићеника Центра за ментално здравље за 17.000 КМ Сокочанин преварио штићеника Центра за ментално здравље за 17.000 КМ
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    9h 28m
    3
  • Земљотрес у БиХ
    11h 3m
    0
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    19h 27m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    18h 24m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    13h 7m
    9