Младе атлетичарке "Гласинца" наступиће на митингу у Москви

25.05.2023. 15:34
0
ИЗВОР: srna.rs

Три младе чланице соколачког Атлетског клуба "Гласинац" отпутовале су данас у Москву, гдје ће учествовати на атлетском митингу за млађе категорије до 15 година.

Тренер у Атлетском клубу "Гласинац" Неђо Ђуровић рекао је да ће на овом тамичењу у спринтерским дисциплинама на 100, 200 и 400 метара наступити Ана Бољанић, Емилија Радоњић и Јана Јакшић.

Ђуровић је рекао новинарима да му је част и задовољство што ће се атлетичарке соколачког "Гласинца" наредног викенда у Москви такмичити заједно са атлетичарима из Русије, Србије и других земаља.

- Знамо колико је атлетика у Русији и Србији јака, тако да немамо превелика очекивања, али се надамо солидном наступу наших атлетичарки - рекао је Ђуровић.

Он је додао да ће ово бити прилика за стицање нових искустава и познанстава са вршњацима, те је и само учешће на митингу у Москви велики успјех, како за Атлетски клуб "Гласинац", тако и за општину Соколац.

Коментари 0
Повезане вијести
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника
Соколац: Хуманитарна представа за средњошколску екскурзију 24. априла Соколац: Хуманитарна представа за средњошколску екскурзију 24. априла
Најчитаније
 • Вељко Вулетић - Легенда ЕТФ-а Универзитета у Источном Сарајеву
  5h 22m
  6
 • Годишњица страдања Милице Ракић
  5h 22m
  0
 • Посни роштиљ од кромпира
  20h 19m
  0
 • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
  20h 24m
  0
 • Српска легализује исплату плате у коверти
  19h 3m
  2