Младе атлетичарке "Гласинца" наступиће на митингу у Москви

25.05.2023. 15:34
0
ИЗВОР: srna.rs

Три младе чланице соколачког Атлетског клуба "Гласинац" отпутовале су данас у Москву, гдје ће учествовати на атлетском митингу за млађе категорије до 15 година.

Тренер у Атлетском клубу "Гласинац" Неђо Ђуровић рекао је да ће на овом тамичењу у спринтерским дисциплинама на 100, 200 и 400 метара наступити Ана Бољанић, Емилија Радоњић и Јана Јакшић.

Ђуровић је рекао новинарима да му је част и задовољство што ће се атлетичарке соколачког "Гласинца" наредног викенда у Москви такмичити заједно са атлетичарима из Русије, Србије и других земаља.

- Знамо колико је атлетика у Русији и Србији јака, тако да немамо превелика очекивања, али се надамо солидном наступу наших атлетичарки - рекао је Ђуровић.

Он је додао да ће ово бити прилика за стицање нових искустава и познанстава са вршњацима, те је и само учешће на митингу у Москви велики успјех, како за Атлетски клуб "Гласинац", тако и за општину Соколац.

Коментари 0
Повезане вијести
На Сокоцу, у Рогатици и Вишеграду регистровано 13 особа са ријетким болестима На Сокоцу, у Рогатици и Вишеграду регистровано 13 особа са ријетким болестима
Вулета номинована за најбољу у Европи Вулета номинована за најбољу у Европи
Изазовна и неистражена пећина код Сокоца (ФОТО) Изазовна и неистражена пећина код Сокоца (ФОТО)
Најчитаније
 • Детаљи трагедије у којој је живот изгубио директор Студентског дома Фоча
  18h 27m
  0
 • Опљачкана бензинска пумпа у Источној Илиџи
  20h 18m
  0
 • Како је Милош Обреновић тјерао мушкарце да се жене
  21h 50m
  3
 • Најава прекида водоснабдијевања за сутра
  13h 29m
  0
 • Шулић открио производe којима ће бити снижене цијене у Српској
  15h 10m
  4