Mlade atletičarke "Glasinca" nastupiće na mitingu u Moskvi

25.05.2023. 15:34
0
IZVOR: srna.rs

Tri mlade članice sokolačkog Atletskog kluba "Glasinac" otputovale su danas u Moskvu, gdje će učestvovati na atletskom mitingu za mlađe kategorije do 15 godina.

Trener u Atletskom klubu "Glasinac" Neđo Đurović rekao je da će na ovom tamičenju u sprinterskim disciplinama na 100, 200 i 400 metara nastupiti Ana Boljanić, Emilija Radonjić i Jana Jakšić.

Đurović je rekao novinarima da mu je čast i zadovoljstvo što će se atletičarke sokolačkog "Glasinca" narednog vikenda u Moskvi takmičiti zajedno sa atletičarima iz Rusije, Srbije i drugih zemalja.

- Znamo koliko je atletika u Rusiji i Srbiji jaka, tako da nemamo prevelika očekivanja, ali se nadamo solidnom nastupu naših atletičarki - rekao je Đurović.

On je dodao da će ovo biti prilika za sticanje novih iskustava i poznanstava sa vršnjacima, te je i samo učešće na mitingu u Moskvi veliki uspjeh, kako za Atletski klub "Glasinac", tako i za opštinu Sokolac.

Komentari 0
Povezane vijesti
Na Sokocu, u Rogatici i Višegradu registrovano 13 osoba sa rijetkim bolestima Na Sokocu, u Rogatici i Višegradu registrovano 13 osoba sa rijetkim bolestima
Vuleta nominovana za najbolju u Evropi Vuleta nominovana za najbolju u Evropi
Izazovna i neistražena pećina kod Sokoca (FOTO) Izazovna i neistražena pećina kod Sokoca (FOTO)
Najčitanije
 • Ujedinjena Srpska će imati svog kandidata za načelnika opštine Istočna Ilidža
  14h 47m
  0
 • Preminuo Nikola, otac heroj
  17h 5m
  0
 • Jak zemljotres pogodio BiH
  9h 28m
  0
 • Završen program cjeloživotnog učenja na Elektrotehničkom fakultetu u Istočnom Sarajevu (FOTO)
  17h 16m
  0
 • „Dani tikve“ sljedeći vikend u Istočnom Sarajevu
  15h 32m
  1