Mlade atletičarke "Glasinca" nastupiće na mitingu u Moskvi

25.05.2023. 15:34
0
IZVOR: srna.rs

Tri mlade članice sokolačkog Atletskog kluba "Glasinac" otputovale su danas u Moskvu, gdje će učestvovati na atletskom mitingu za mlađe kategorije do 15 godina.

Trener u Atletskom klubu "Glasinac" Neđo Đurović rekao je da će na ovom tamičenju u sprinterskim disciplinama na 100, 200 i 400 metara nastupiti Ana Boljanić, Emilija Radonjić i Jana Jakšić.

Đurović je rekao novinarima da mu je čast i zadovoljstvo što će se atletičarke sokolačkog "Glasinca" narednog vikenda u Moskvi takmičiti zajedno sa atletičarima iz Rusije, Srbije i drugih zemalja.

- Znamo koliko je atletika u Rusiji i Srbiji jaka, tako da nemamo prevelika očekivanja, ali se nadamo solidnom nastupu naših atletičarki - rekao je Đurović.

On je dodao da će ovo biti prilika za sticanje novih iskustava i poznanstava sa vršnjacima, te je i samo učešće na mitingu u Moskvi veliki uspjeh, kako za Atletski klub "Glasinac", tako i za opštinu Sokolac.

Komentari 0
Povezane vijesti
Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica
Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika
Sokolac: Humanitarna predstava za srednjoškolsku ekskurziju 24. aprila Sokolac: Humanitarna predstava za srednjoškolsku ekskurziju 24. aprila
Najčitanije
  • Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    6h 58m
    0
  • Mirnom šetnjom u Dobrovoljačkoj ulici obilježene 32 godine od zločina
    4h 9m
    3
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    19h 55m
    0
  • Muškarac se zapalio ispred suda (VIDEO)
    18h 17m
    0
  • U ponedjeljak obilježavanje Dana odbrane Ilidže
    20h 31m
    3