Млади ПДП из Пала обиљежили Међународни дан младих

13.08.2019. 15:05
0
ИЗВОР: ИС РАДИО

На паљанској Променади у Палама јуче су чланови Савјета младих ПДП из Пала обиљежили Међународни дан младих који се сваке године обиљежава 12. августа, гдје су кроз игру и пјесму подијелили и слатке поклоне за оне најмлађе, а малишани су такође имали прилику да се друже и са маскотама из цртаних филмова Мики, Мини и Бетменом који су употпунили дружење,а „face painting“ је такође био неизоставан дио дружења.

Слика

Предсједник Савјета младих ПДП Јована Голијанин истакла је да обиљежавањем Међународног дана младих желе да скрену пажњу управо на младе људе.

Слика

„Ми желимо да покажемо нашу вриједност, потенцијал и моћ, јер ми смо један од главних ресурса ове државе. Велики је број оних који су отишли из БиХ за „бољим животом“, јер како кажу, овдје се немају чему надати. Ми то морамо да промијенимо. Власт мора наћи начин да млади добију простор у Републици Српској и БиХ, да покажу своје квалитете, а не да будемо само земља која нуди добро школоване кадрове страних држављана“,истакла је Голијанин.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe
Крађа у Палама Крађа у Палама
Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    21h 42m
    0
  • Крађа у Палама
    20h 0m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    16h 27m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    19h 15m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    12h 36m
    0