Mladi PDP iz Pala obilježili Međunarodni dan mladih

13.08.2019. 15:05
0
IZVOR: IS RADIO

Na paljanskoj Promenadi u Palama juče su članovi Savjeta mladih PDP iz Pala obilježili Međunarodni dan mladih koji se svake godine obilježava 12. avgusta, gdje su kroz igru i pjesmu podijelili i slatke poklone za one najmlađe, a mališani su takođe imali priliku da se druže i sa maskotama iz crtanih filmova Miki, Mini i Betmenom koji su upotpunili druženje,a „face painting“ je takođe bio neizostavan dio druženja.

Slika

Predsjednik Savjeta mladih PDP Jovana Golijanin istakla je da obilježavanjem Međunarodnog dana mladih žele da skrenu pažnju upravo na mlade ljude.

Slika

„Mi želimo da pokažemo našu vrijednost, potencijal i moć, jer mi smo jedan od glavnih resursa ove države. Veliki je broj onih koji su otišli iz BiH za „boljim životom“, jer kako kažu, ovdje se nemaju čemu nadati. Mi to moramo da promijenimo. Vlast mora naći način da mladi dobiju prostor u Republici Srpskoj i BiH, da pokažu svoje kvalitete, a ne da budemo samo zemlja koja nudi dobro školovane kadrove stranih državljana“,istakla je Golijanin.

Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
U nedjelju guslarsko veče u Palama U nedjelju guslarsko veče u Palama
U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
Vaskršnja tucijada u Palama Vaskršnja tucijada u Palama
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    7h 50m
    0
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    7h 14m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    5h 29m
    11
  • Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog
    21h 58m
    1
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    7h 8m
    0