Младић који је рањен код Витине: Нападнут сам из чиста мира, дошли су с леђа

03.02.2023. 21:01
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Двадесетогодишњи Бобан Ђузић, који је данас рањен у нападу Албанаца у селу Могила код Витине, изјавио је да је нападнут са леђа, да су тројица нападача из његовог села и да их познаје.

- Данас су ме напали Албанци из чиста мира када сам се враћао кући. Тројица су ме напала, с леђа. Знам нападаче, из мог села су, један има 12, други 17 и трећи 46 година - рекао је Ђузић за РТС.

Он је невео да је позвао полицију, која је дошла, али да није било никога у околини који би могли да посвједоче о нападу.

Српски младић Бобан Ђузић /20/ из села Могила код Витине, који је данас убоден у десну лопатицу, оперисан је и његово здравствено стаље је стабилно, рекао је Срни директор Здравственог центра Гњилана Зоран Перић.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО) Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО)
Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН? Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН?
Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    12h 23m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    11h 18m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    6h 6m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    7h 12m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    15h 40m
    0