Младић који је рањен код Витине: Нападнут сам из чиста мира, дошли су с леђа

03.02.2023. 21:01
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Двадесетогодишњи Бобан Ђузић, који је данас рањен у нападу Албанаца у селу Могила код Витине, изјавио је да је нападнут са леђа, да су тројица нападача из његовог села и да их познаје.

- Данас су ме напали Албанци из чиста мира када сам се враћао кући. Тројица су ме напала, с леђа. Знам нападаче, из мог села су, један има 12, други 17 и трећи 46 година - рекао је Ђузић за РТС.

Он је невео да је позвао полицију, која је дошла, али да није било никога у околини који би могли да посвједоче о нападу.

Српски младић Бобан Ђузић /20/ из села Могила код Витине, који је данас убоден у десну лопатицу, оперисан је и његово здравствено стаље је стабилно, рекао је Срни директор Здравственог центра Гњилана Зоран Перић.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН? Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН?
Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока
Српској породици у Липљану украдено више од 25 оваца Српској породици у Липљану украдено више од 25 оваца
Најчитаније
 • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
  1h 18m
  0
 • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
  13h 55m
  1
 • „Дом инвест“ гради дом за вас
  23h 29m
  1
 • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
  17h 43m
  0
 • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
  22h 47m
  1