Mladić koji je ranjen kod Vitine: Napadnut sam iz čista mira, došli su s leđa

03.02.2023. 21:01
0
IZVOR: nezavisne.com

Dvadesetogodišnji Boban Đuzić, koji je danas ranjen u napadu Albanaca u selu Mogila kod Vitine, izjavio je da je napadnut sa leđa, da su trojica napadača iz njegovog sela i da ih poznaje.

- Danas su me napali Albanci iz čista mira kada sam se vraćao kući. Trojica su me napala, s leđa. Znam napadače, iz mog sela su, jedan ima 12, drugi 17 i treći 46 godina - rekao je Đuzić za RTS.

On je neveo da je pozvao policiju, koja je došla, ali da nije bilo nikoga u okolini koji bi mogli da posvjedoče o napadu.

Srpski mladić Boban Đuzić /20/ iz sela Mogila kod Vitine, koji je danas uboden u desnu lopaticu, operisan je i njegovo zdravstveno stalje je stabilno, rekao je Srni direktor Zdravstvenog centra Gnjilana Zoran Perić.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN? Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN?
Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka
Srpskoj porodici u Lipljanu ukradeno više od 25 ovaca Srpskoj porodici u Lipljanu ukradeno više od 25 ovaca
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    8h 51m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    10h 6m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    15h 57m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    14h 24m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    16h 16m
    0