Млађа жена се утопила у Миљацки

19.01.2023. 08:48
0
ИЗВОР: srna.rs

Припадници Горске службе спасавања /ГСС/ Нови Град Сарајево извукли су из набујале Миљацке тијело млађе женске особе, саопштено је из ове службе.

ГСС Нови Град Сарајево обавијештен је око 2.00 часа да је млађа женска особа доживјела несрећу и пала у набујалу ријеку на Скендерији.

У потрази су учествовали припадници ове службе, као и из ГСС-а Кантона Сарајево, Професионална ватрогасна бригада Кантона Сарајево, те припадници кантоналног Министарства унутрашњих послова /МУП/, наведнео је на Фејсбук старници ГСС Нови Град Сарајево.

Тијело је уочено у 3.58 часова у набујалој ријеци недалеко од Центра за едукацију спорт и рекреацију "Сафет Зајко", након чега је извучено на обалу уз присуство и помоћ припадника кантоналног МУП, гдје је обављен увиђај.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену
Најчитаније
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    22h 30m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    12h 45m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    20h 20m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    11h 7m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    18h 18m
    0