ММА борца изболи 19 пута па наставили да шетају као да се ништа није десило

28.02.2024. 19:21
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Породица и пријатељи Стефана Савића (23) репрезентативца Србије и ММА борца огорчени су након његовог убиства у суботу увече на Дорћолу у Београду, па на друштвеним мрежама моле и апелују на све грађане да помогну у проналажењу одбјеглих осумњичених, те да уколико знају неку информацију о њима то јаве полицији.

Да се починиоци звјерског злочина што прије ухапсе жели и Савићев дјед, који је јуче кроз сузе рекао да је чуо да је његов унук прије двије године имао сукоб с тим момцима јер је бранио свог друга од њих.

- Тада су они напали Стефановог друга, тукли га, уринирали по њему и бацили га у Дунав. Бранећи друга, Стефан је ударио једног и сломио му вилицу и ово сада је можда освета за то. Чуо сам да је неко јавио њима да је Стефан у том клубу, они су дошли, провоцирали, навукли га да изађе напоље и десило се то што се десило - прича дјед убијеног спортисте.

Како је дјед даље испричао, Стефан је био млад, талентован и васпитан младић, никада се никоме није замјерао, своје борилачке способности показивао је и доказивао увијек у рингу.

- Ми смо сви спортисти, ја сам се бавио фудбалом, мој син фудбалом и боксом, а Стефан борилачким вјештинама, нисам био за то прије, али и то је спорт. Не постоји случај да је Стефан икада икога пипнуо мимо ринга. Тренер и сви у клубу су га јако вољели рекао је саговорник.

Те додаје:

- Он је увијек био културан, завршио је занат за дијагностику скупих возила, ових дана смо син и ја разговарали да га пошаљемо у Италију, да успут учи и језик, и ево шта се десило. Нон-стоп чујем питање како родитељи могу да сачувају дјецу, а изгледа да не могу никако. Млади људи изађу на улице и кад им у сусрет дође група наоружаних, кога ти можеш сачувати? Никога.

Надзорне камере, снимиле су убиство. Види се како ММА борац лежи на асфалту док га осумњичени фудбалери Василије Гачевић (23) и Марко Даничић (23) шутирају и ударају. Нису се зауставили ни када им је случајни пролазник С. М. (32) пришао, у намјери да их уразуми и помогне повријеђеном, већ су и њега изболи и умало га убили.

Након тога су отишли и полиција трага за њима.

- Надам се да ће брзо наћи нападаче, то су једном ријечју праве кукавице, направили су пакао од живота и себи и својој породици, сви ће испаштати због њих, а да не причам тек о Стефановим блиским људима. Чули смо да је било 19 убода. Није ни могао да се спаси. Може човјек да се одбрани ако су само песнице, али ако је ту оружје, то су страшне посљедице. На камери се видјело да су наставили да шетају послије тога, као да се ништа није десило, не може разуман човјек тако да реагује, мора да су били на неким наркотицима рекао је извор за "Курир".

Коментари 0
Повезане вијести
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    15h 34m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    14h 18m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    9h 3m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    6h 2m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    6h 8m
    0