„Мотористи“ обећавају борбу: Уз пун стадион до доброг резултата

14.10.2022. 18:11
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фамос из Војковића ће у 13. колу Прве лиге Републике Српске угостити шампиона Републике Српске и актуелног лидера на табели, Крупу.

Иако су у Фамосу свјесни квалитета ривала и разлике у квалитету између два тима, неће се предати. Очекује се пун стадион и уз помоћ навијача надају се да могу помрсити рачуне понајбољој екипи лиге.

- У госте нам стиже лидер на табели и вјероватно најбоља екипа у лиги. Њихови резултати довољно говоре. Заиста имају фантастичних појединаца, а шеф стручног штаба Владо Илић све то лијепо уклапа. Сигурно је да ћемо морати дати посљедњи атом снаге, бити јако компактни, дисциплиновани, борбени, ако мислимо да бодови остану у Војковићима. Ми смо и показали да нас нико не треба схватати олако, послије побједа над Радником и Звијездом на нашем стадиону. Сигуран сам да су у Крупи тога свјесни и да ће и они морати бити опрезни. Максимално их респектујемо, али сигуран сам и они нас. Очекујем велику подршку са трибина која до сада није нити једном изостала, што ће нам свакако бити велики вјетар у леђа да остваримо добар резултат, рекао нам је у најави ове утакмице капитен Моториста Марко Тешановић.

Има Владимир Дрињак одређених проблема са састављањем тима због повреда и ровитих играча, па је још увијек питање и како ће изгледати састав Фамоса за утакмицу против Крупе.

Меч Фамос - Крупа игра се у суботу од 14.30 на стадиону "Бранислав Лубура - Бране", а суди га Војислав Вуковић из Брчког.

Коментари 0
Повезане вијести
Приказан филм о одбрани Српске Илиџе Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
Војводић: Ово је година на коју треба да будемо поносни Војводић: Ово је година на коју треба да будемо поносни
У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    9h 37m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    21h 37m
    7
  • Рели однио седам живота, погинула и дјевојчица
    23h 11m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    7h 6m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    6h 24m
    0