„Motoristi“ obećavaju borbu: Uz pun stadion do dobrog rezultata

14.10.2022. 18:11
0
IZVOR: sportdc.net

Famos iz Vojkovića će u 13. kolu Prve lige Republike Srpske ugostiti šampiona Republike Srpske i aktuelnog lidera na tabeli, Krupu.

Iako su u Famosu svjesni kvaliteta rivala i razlike u kvalitetu između dva tima, neće se predati. Očekuje se pun stadion i uz pomoć navijača nadaju se da mogu pomrsiti račune ponajboljoj ekipi lige.

- U goste nam stiže lider na tabeli i vjerovatno najbolja ekipa u ligi. Njihovi rezultati dovoljno govore. Zaista imaju fantastičnih pojedinaca, a šef stručnog štaba Vlado Ilić sve to lijepo uklapa. Sigurno je da ćemo morati dati posljednji atom snage, biti jako kompaktni, disciplinovani, borbeni, ako mislimo da bodovi ostanu u Vojkovićima. Mi smo i pokazali da nas niko ne treba shvatati olako, poslije pobjeda nad Radnikom i Zvijezdom na našem stadionu. Siguran sam da su u Krupi toga svjesni i da će i oni morati biti oprezni. Maksimalno ih respektujemo, ali siguran sam i oni nas. Očekujem veliku podršku sa tribina koja do sada nije niti jednom izostala, što će nam svakako biti veliki vjetar u leđa da ostvarimo dobar rezultat, rekao nam je u najavi ove utakmice kapiten Motorista Marko Tešanović.

Ima Vladimir Drinjak određenih problema sa sastavljanjem tima zbog povreda i rovitih igrača, pa je još uvijek pitanje i kako će izgledati sastav Famosa za utakmicu protiv Krupe.

Meč Famos - Krupa igra se u subotu od 14.30 na stadionu "Branislav Lubura - Brane", a sudi ga Vojislav Vuković iz Brčkog.

Komentari 0
Povezane vijesti
Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe! Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
Novi napredak na "Vebometriksovoj" rang-listi Novi napredak na "Vebometriksovoj" rang-listi
Najčitanije
  • Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
    10h 11m
    3
  • Zemljotres u BiH
    11h 46m
    0
  • Dan kada je ubijen Karađorđe – otac moderne srpske države
    20h 10m
    0
  • Vatrogasci iz Han Pijeska spasili muškarca palog sa litice u provaliju
    19h 7m
    0
  • Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
    13h 50m
    9