М:САТ - телевизија доступна било гдје

20.05.2024. 15:48
0
ИЗВОР: katera.news

Уживање у одмору далеко од градске вреве и ужурбаног начина живота постаје све више присутно у топлим данима прољећа. Иако желите да се одморите од свакодневице, током вашег боравка у природи, на планини, у селу, на викендици, телевизија може бити средишњи извор забаве и информација, а м:САТ, м:тел сателитска телевизија доступна на свакој локацији у БиХ, пружа управо то - непрекидну конекцију с омиљеним програмима и садржајем, било гдје се налазили.

У актуелној понуди искористите 50% попуста на претплату првих 10 мјесеци, телевизоре по атрактивним цијенама, те опрему и монтажу за само 0,99 КМ, као и други прикључак на Плус и Маx пакету гратис.

Једна од кључних предности м:САТ-а је његова доступност у руралним подручјима, гдје често нема других извора телевизијског сигнала. м:САТ се истиче по својој способности да стигне чак и до најудаљенијих викендица и сеоских домаћинстава. То значи да без обзира на то колико далеко од цивилизације одете, уз м:САТ ћете увијек имати приступ најновијим вијестима, омиљеним емисијама, серијама или спортским догађајима.

Још једна предност м:САТ-а је разноврсност програма које нуди. Без обзира на то да ли преферирате вијести, филмове, спортске догађаје или документарце, м:САТ има широк спектар канала који ће задовољити укусе свих чланова ваше породице.

Било да сте на викендици у планинама, на селу или поред ријеке, уз м:САТ ћете увијек имати приступ омиљеном телевизијском садржају, чиме ће ваш одмор бити још пријатнији и испуњенији.

За више информација позовите 0800 50 905 или посјетите www.mtel.ba

Коментари 0
Повезане вијести
Навијачка атмосфера и у вашем дому: Hisense телевизори по сниженим цијенама у м:тел-у Навијачка атмосфера и у вашем дому: Hisense телевизори по сниженим цијенама у м:тел-у
М:тел кампања „Нема бриге за гиге“ награђена за најбољу употребу видеа и мултимедије М:тел кампања „Нема бриге за гиге“ награђена за најбољу употребу видеа и мултимедије
Најбољи европски фудбал чека вас у м:тел ТВ пакетима Најбољи европски фудбал чека вас у м:тел ТВ пакетима
Најчитаније
 • Ухапшен због пуцњаве у Палама
  9h 1m
  0
 • Концерт Жељка Самарџића вечерас у спортској дворани на Тргу Србије
  8h 23m
  1
 • Марија Карађорђевић, српска краљица која заслужује поштовање равно светици
  7h 41m
  2
 • Мошти Свете Текле и Светог Варнаве на челу данашње Спасовданске литије у Источном Новом Сарајеву
  8h 52m
  1
 • Србима на Жучи отета земља у бесцијење
  22h 6m
  0