M:тел добитник награде за најбољу друштвено одговорну компанију у региону

15.09.2023. 14:03
0
ИЗВОР: katera.news

На синоћ одржаној Digital 2023 конференцији у Београду, компанији М:тел додијељена је награда за најбољу друштвено одговорну компанију у региону.

У име компаније, награду је примила генерали директор Јелена Триван, која је истакла да је још као директор Службеног гласника у Србији промовисала и спровела идеју да сва јавна предузећа морају да улажу у националну културу.

- Ту филозофију наставила сам да ширим и у региону, сада са много већим буџетом. м:тел није само стуб привреде и економије Републике Српске и Босне и Херцеговине, м:тел је и стуб културе, спорта, образовања, здравства. Пример смо како треба да се служи и помаже заједници“.

Digital 2023је конференција са традицијом од 2014. године која на једном мјесту окупља тржишне лидере, познаваоце телекомуникација и свих врста медија као и све челне људе индустрија које покрећу привреду.

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    23h 18m
    0
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    15h 46m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    21h 19m
    2
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    22h 11m
    1
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    1h 19m
    0