M:tel dobitnik nagrade za najbolju društveno odgovornu kompaniju u regionu

15.09.2023. 14:03
0
IZVOR: katera.news

Na sinoć održanoj Digital 2023 konferenciji u Beogradu, kompaniji M:tel dodijeljena je nagrada za najbolju društveno odgovornu kompaniju u regionu.

U ime kompanije, nagradu je primila generali direktor Jelena Trivan, koja je istakla da je još kao direktor Službenog glasnika u Srbiji promovisala i sprovela ideju da sva javna preduzeća moraju da ulažu u nacionalnu kulturu.

- Tu filozofiju nastavila sam da širim i u regionu, sada sa mnogo većim budžetom. m:tel nije samo stub privrede i ekonomije Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, m:tel je i stub kulture, sporta, obrazovanja, zdravstva. Primer smo kako treba da se služi i pomaže zajednici“.

Digital 2023je konferencija sa tradicijom od 2014. godine koja na jednom mjestu okuplja tržišne lidere, poznavaoce telekomunikacija i svih vrsta medija kao i sve čelne ljude industrija koje pokreću privredu.

 

 

Komentari 0
Povezane vijesti
M:tel Siguran NET - zaštita na mobilnom i kućnom internetu M:tel Siguran NET - zaštita na mobilnom i kućnom internetu
Rast m:tel-a u prvom kvartalu 2024: Dobit veća za 2,5 miliona KM Rast m:tel-a u prvom kvartalu 2024: Dobit veća za 2,5 miliona KM
Savršena kombinacija - m:tel IPTV paketi sa popustom i televizori na rate Savršena kombinacija - m:tel IPTV paketi sa popustom i televizori na rate
Najčitanije
  • Na današnji dan Turci spalili mošti Svetog Save
    21h 25m
    0
  • Odličnim učenicima 50 odsto jeftinije polaganje vozačkog ispita
    23h 44m
    0
  • Motociklista sletio sa puta, preminuo na putu do bolnice
    18h 4m
    0
  • Karling reprezentacija BiH zauzela 7. mjesto na Evropskom prvenstvu u Škotskoj
    14h 22m
    7
  • U nedjelju na Jasiku parastos za poginule borce VRS
    22h 15m
    0