М:тел донира пријатеље

25.05.2023. 15:39
0
ИЗВОР: katera.news

Компанија м:тел предано помаже заједници на мноштво начина. Један од њих је и донирање намјештаја, опреме и возила за установе попут школа, болница, амбуланти, хуманитарних удружења, спортских клубова.

У претходним данима, представници компаније м:тел посјетили су основне школе у Козарској Дубици и Бањалуци. За потребе Основне школе „Вук Стефановић Караџић“ у Козарској Дубици, м:тел је обезбиједио смарт телевизор. Милица Кондић, представник компаније м:тел уручила је овај телевизор, те свим ученицима и наставницима пожељела што успјешније савладавање нових образовних изазова.

Љиљана Стојчић Торбица, директорка школе, захвалила је компанији м:тел на донацији, а наставница географије из ове школе Ана Врбан нагласила је да ће захваљујући овој донацији ученици моћи на савремен начин да савладавају ново градиво.

- Настава више неће бити само класична као до сада, него занимљива и интересантна, те се надамо да ће тако лакше да стичу нова знања - рекла је Врбан.

Представници компаније м:тел посјетили су и Основну школу „Јован Цвијић“ из Бањалуке, донијевши им донирани канцеларијски намјештај - ормаре, столове и столице, који је овој школи био неопходан за редовно одвијање наставе.

Како истичу у м:тел-у, ово су константне активности које компанија спроводи откако постоји – подршка и помоћ заједници, без обзира на то да ли је у питању велики хуманитарни пројекат или један телевизор.

Гдје год је то потребно, ова друштвено одговорна компанија својим дјелима потврђује смисао слогана „Нисте сами, имате пријатеље“.

Коментари 0
Повезане вијести
Изаберите TCL 55C735 и на поклон добијате паметни робот усисивач Изаберите TCL 55C735 и на поклон добијате паметни робот усисивач
Huawei телефони и паметни сатови на рате у м:тел понуди Huawei телефони и паметни сатови на рате у м:тел понуди
М:тел поклонио телевизор основној школи у Пискавици М:тел поклонио телевизор основној школи у Пискавици
Најчитаније
 • Пријављен мушкарац из Хан Пијеска због клевете на „Фејсбуку“
  12h 30m
  0
 • У саобраћајној незгоди на Равној Романији тешко повријеђен возач
  14h 3m
  0
 • Милош Црњански - најпоетичнији српски писац, аутор "Сеоба"
  15h 10m
  0
 • Реакција ОБО „Илиџански борац“ на објаву Аднана Рондића
  10h 7m
  0
 • Осумњичени да су крали месо са сточног гробља па га продавали
  10h 38m
  0