М:тел донира пријатеље

25.05.2023. 15:39
0
ИЗВОР: katera.news

Компанија м:тел предано помаже заједници на мноштво начина. Један од њих је и донирање намјештаја, опреме и возила за установе попут школа, болница, амбуланти, хуманитарних удружења, спортских клубова.

У претходним данима, представници компаније м:тел посјетили су основне школе у Козарској Дубици и Бањалуци. За потребе Основне школе „Вук Стефановић Караџић“ у Козарској Дубици, м:тел је обезбиједио смарт телевизор. Милица Кондић, представник компаније м:тел уручила је овај телевизор, те свим ученицима и наставницима пожељела што успјешније савладавање нових образовних изазова.

Љиљана Стојчић Торбица, директорка школе, захвалила је компанији м:тел на донацији, а наставница географије из ове школе Ана Врбан нагласила је да ће захваљујући овој донацији ученици моћи на савремен начин да савладавају ново градиво.

- Настава више неће бити само класична као до сада, него занимљива и интересантна, те се надамо да ће тако лакше да стичу нова знања - рекла је Врбан.

Представници компаније м:тел посјетили су и Основну школу „Јован Цвијић“ из Бањалуке, донијевши им донирани канцеларијски намјештај - ормаре, столове и столице, који је овој школи био неопходан за редовно одвијање наставе.

Како истичу у м:тел-у, ово су константне активности које компанија спроводи откако постоји – подршка и помоћ заједници, без обзира на то да ли је у питању велики хуманитарни пројекат или један телевизор.

Гдје год је то потребно, ова друштвено одговорна компанија својим дјелима потврђује смисао слогана „Нисте сами, имате пријатеље“.

Коментари 0
Повезане вијести
Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске
М:тел вас позива да се заједно едукујемо о безбједности наше дјеце на интернету! М:тел вас позива да се заједно едукујемо о безбједности наше дјеце на интернету!
Сјајна понуда у м:тел веб-шопу: Телефони на рате већ од 5,29 КМ Сјајна понуда у м:тел веб-шопу: Телефони на рате већ од 5,29 КМ
Најчитаније
  • Петогодишњак се угушио чепом од сока
    19h 12m
    0
  • Упозорење метеоролога за вечерас и сутра
    18h 25m
    0
  • Априлска пензија 30. априла
    20h 33m
    3
  • Никола Голијанин освојио Отворено првенство у тенису
    22h 46m
    1
  • “Случајна” грешка пуни касе трговаца
    20h 57m
    0