M:tel donira prijatelje

25.05.2023. 15:39
0
IZVOR: katera.news

Kompanija m:tel predano pomaže zajednici na mnoštvo načina. Jedan od njih je i doniranje namještaja, opreme i vozila za ustanove poput škola, bolnica, ambulanti, humanitarnih udruženja, sportskih klubova.

U prethodnim danima, predstavnici kompanije m:tel posjetili su osnovne škole u Kozarskoj Dubici i Banjaluci. Za potrebe Osnovne škole „Vuk Stefanović Karadžić“ u Kozarskoj Dubici, m:tel je obezbijedio smart televizor. Milica Kondić, predstavnik kompanije m:tel uručila je ovaj televizor, te svim učenicima i nastavnicima poželjela što uspješnije savladavanje novih obrazovnih izazova.

Ljiljana Stojčić Torbica, direktorka škole, zahvalila je kompaniji m:tel na donaciji, a nastavnica geografije iz ove škole Ana Vrban naglasila je da će zahvaljujući ovoj donaciji učenici moći na savremen način da savladavaju novo gradivo.

- Nastava više neće biti samo klasična kao do sada, nego zanimljiva i interesantna, te se nadamo da će tako lakše da stiču nova znanja - rekla je Vrban.

Predstavnici kompanije m:tel posjetili su i Osnovnu školu „Jovan Cvijić“ iz Banjaluke, donijevši im donirani kancelarijski namještaj - ormare, stolove i stolice, koji je ovoj školi bio neophodan za redovno odvijanje nastave.

Kako ističu u m:tel-u, ovo su konstantne aktivnosti koje kompanija sprovodi otkako postoji – podrška i pomoć zajednici, bez obzira na to da li je u pitanju veliki humanitarni projekat ili jedan televizor.

Gdje god je to potrebno, ova društveno odgovorna kompanija svojim djelima potvrđuje smisao slogana „Niste sami, imate prijatelje“.

Komentari 0
Povezane vijesti
Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan
Odigrana prijateljska fudbalska utakmica Daun sindrom centra Banjaluka i m:tel-a Odigrana prijateljska fudbalska utakmica Daun sindrom centra Banjaluka i m:tel-a
M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u avgustu M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u avgustu
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    6h 11m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    20h 25m
    0
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    18h 32m
    0
  • Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
    17h 20m
    0
  • Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika
    3h 47m
    0