M:tel donira prijatelje

25.05.2023. 15:39
0
IZVOR: katera.news

Kompanija m:tel predano pomaže zajednici na mnoštvo načina. Jedan od njih je i doniranje namještaja, opreme i vozila za ustanove poput škola, bolnica, ambulanti, humanitarnih udruženja, sportskih klubova.

U prethodnim danima, predstavnici kompanije m:tel posjetili su osnovne škole u Kozarskoj Dubici i Banjaluci. Za potrebe Osnovne škole „Vuk Stefanović Karadžić“ u Kozarskoj Dubici, m:tel je obezbijedio smart televizor. Milica Kondić, predstavnik kompanije m:tel uručila je ovaj televizor, te svim učenicima i nastavnicima poželjela što uspješnije savladavanje novih obrazovnih izazova.

Ljiljana Stojčić Torbica, direktorka škole, zahvalila je kompaniji m:tel na donaciji, a nastavnica geografije iz ove škole Ana Vrban naglasila je da će zahvaljujući ovoj donaciji učenici moći na savremen način da savladavaju novo gradivo.

- Nastava više neće biti samo klasična kao do sada, nego zanimljiva i interesantna, te se nadamo da će tako lakše da stiču nova znanja - rekla je Vrban.

Predstavnici kompanije m:tel posjetili su i Osnovnu školu „Jovan Cvijić“ iz Banjaluke, donijevši im donirani kancelarijski namještaj - ormare, stolove i stolice, koji je ovoj školi bio neophodan za redovno odvijanje nastave.

Kako ističu u m:tel-u, ovo su konstantne aktivnosti koje kompanija sprovodi otkako postoji – podrška i pomoć zajednici, bez obzira na to da li je u pitanju veliki humanitarni projekat ili jedan televizor.

Gdje god je to potrebno, ova društveno odgovorna kompanija svojim djelima potvrđuje smisao slogana „Niste sami, imate prijatelje“.

Komentari 0
Povezane vijesti
Savremene učionice i video-nadzor – donacija kompanije m:tel Savremene učionice i video-nadzor – donacija kompanije m:tel
HBO Max postao je Max– uživajte u najboljim sadržajima putem m:tel-a HBO Max postao je Max– uživajte u najboljim sadržajima putem m:tel-a
M:tel na najvišem stepenu likvidnosti od osnivanja M:tel na najvišem stepenu likvidnosti od osnivanja
Najčitanije
 • Sarajevsko-romanijski korpus - sami protiv svih (FOTO)
  19h 6m
  6
 • Otvoreno Narodno pozorište Istočno Sarajevo (FOTO)
  7h 3m
  8
 • Generalna skupština UN usvojila rezoluciju o Srebrenici!
  10h 45m
  7
 • Egzotična piletina u sosu
  19h 22m
  0
 • Majdov ima specijalnu poruku nakon osvajanja srebra
  15h 22m
  2