М:тел донирао телевизоре за нову спортску дворану у Источном Сарајеву

10.06.2022. 14:22
0
ИЗВОР: katera.news

Представници компаније м:тел обишли су просторије ЈУ Спортско-рекреативни центар „Славија“ у Источном Сарајеву и директору ове установе уручили донацију за нову спортску дворану у овом граду.

- Надамо се да ће телевизори које вам поклањамо употпунити садржаје вашег новог спортског центра и да ћете као и до сада вриједно радити на промоцији спорта и здравог живота - истакли су приликом уручења поклона представници компаније м:тел.

Директор ЈУ Спортско-рекреативног центра „Славија“ Милорад Лале исказао је захвалност компанији м:тел на донираним телевизорима.

- Лијепо је знати да су пријатељи ту и да су увијек спремни да помогну. Телевизори које сте нам донирали свакако ће нам помоћи да адекватно опремимо нашу нову дворану која је мјесто окупљања не само спортиста већ и свих великих културно-спортских манифестација - рекао је Лале.

Послујући друштвено одговорно компанија м:тел подржава развој и афирмацију здравог живота, његовања спортског духа и других позитивних вриједности.

Коментари 0
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    21h 36m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    20h 32m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    20h 36m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    17h 29m
    1
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    11h 20m
    0