М:тел и даље пружа помоћ најугроженијима

31.03.2022. 15:40
0
ИЗВОР: katera.news

У оквиру велике акције компаније м:тел под називом “Нисте сами, имате пријатеље” која је покренута у децембру прошле године и даље се пружа помоћ најугроженијима. Ова компанија је још једном показала да је опредијељена да дјелује друштвено одговорно и да пружи подршку обичном човјеку, односно онима којима је помоћ најпотребнија.

Генерални директор компаније м:тел Јелена Триван, која је и покренула акцију “Нисте сами, имате пријатеље” у децембру је приликом посјете општинама Босанско Грахово, Дрвар, Босански Петровац и Гламоч имала прилику да види какве су и које потребе становништва на терену. Том приликом су донирана дрва за огријев, те пакети хране и хигијене.

Овога пута, компанија м:тел је била у Босанском Грахову, гдје је породицама Галић и Тица испунила дата обећања, те извршила санације објекта и замјену врата на кући.

- Вратили смо се у Грахово да помогнемо и испунимо обећања која смо дали у децембру. Наиме породици Галић смо донирали нова врата, а у кући породице Тица, којој смо претходно донирали шпорет и дио намјештаја, извршена је санација купатила, комплетно чишћење, кречење и санација просторија како би услови за живот овој породици били хуманији с обзиром на то да у њој живи мали дјечак - изјавила је овом приликом Милица Кондић, портпарол компаније м:тел.

Слика

У овој фази акције Мари Радуловић из Босанског Петровца извршена је санација купатила.

Акција “Нисте сами, имате пријатеље” се наставља и у наредном периоду. У компанији м:тел су се опредијелили да ослушкују потребе становника и хуманитарно дјелују када год буду у могућности.

Коментари 0
Повезане вијести
Милан треба нашу помоћ – позови 17047 Милан треба нашу помоћ – позови 17047
Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ са Пала организовало васкршњу хуманитарну акцију (ФОТО) Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ са Пала организовало васкршњу хуманитарну ак...
Васкршња акција помоћи социјално угроженом становништву Источног Сарајева Васкршња акција помоћи социјално угроженом становништву Источног Сарајева
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    15h 30m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    16h 14m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    20h 19m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    20h 23m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    5h 50m
    0