М:тел и ове године лансира свој програм стручне праксе за студенте

11.05.2022. 10:10
0
ИЗВОР: katera.news

М:тел успјешно наставља да окупља студенте на пракси, а који долазе са факултета са којима има потписане споразуме о сарадњи.

И ове године потрудили су се да студентима омогуће велики број интересантних области и једнако толико сјајних искусних ментора.

Стручна пракса је организована тако да студенти, након што изаберу понуђену област или тему из актуелног програма праксе, све вријеме трајања праксе имају подршку и менторство стручњака из компаније, онда када то студентима треба, те на крају и могућност да постану важне карике развоја компаније, као њени запослени. У току праксе студенти раде на савременим телекомуникационим системима и информационим технологијама, те стичу непроцјењиво искуство рада у великом и комплексном систему какав је м:тел.

У само задње четири године, програм стручне праксе у м:тел-у је завршило више од 100 студената поменутих факултета, а значајан број тих практиканата је након праксе започео и своју каријеру у компанији.

Компанија м:тел позива студенте факултета ЕТФ Бањалука, ЕТФ Источно Сарајево, ФЕТ Тузла, ПМФ Бањалука или ФТН Нови Сад, да се пријаве за праксу, а то могу учинити путем мејл адресе praksa@mtel.ba.

Информације о пракси у компанији м:тел, као и списак области за праксу у 2022. години, можете пронаћи на званичном сајту компаније www.mtel.ba, у дијелу Каријера, секција Стипендије и пракса.

Коментари 0
Повезане вијести
Масовни откази и "кресање" плата у ИТ сектору Масовни откази и "кресање" плата у ИТ сектору
Објављени конкурси за награде "Златна сова" и "Совица" Објављени конкурси за награде "Златна сова" и "Совица"
Новинари и географи у Српској најдуже чекају посао Новинари и географи у Српској најдуже чекају посао
Најчитаније
 • Вјечне расправе о календару: Да ли би Срби прихватили промјену датума славе
  10h 8m
  1
 • У препуној сали Kултурног центра изведена монодрама "К`о камен"
  23h 50m
  0
 • Удружење "Гробари Пале" организује још једну божићну хуманитарну акцију
  11h 12m
  0
 • У Српској смањено очекивано трајање живота
  11h 44m
  0
 • Црква Светог Николе: Уз обнову светиње освјежен богослужбени живот
  9h 2m
  0