М:тел и ове године лансира свој програм стручне праксе за студенте

11.05.2022. 10:10
0
ИЗВОР: katera.news

М:тел успјешно наставља да окупља студенте на пракси, а који долазе са факултета са којима има потписане споразуме о сарадњи.

И ове године потрудили су се да студентима омогуће велики број интересантних области и једнако толико сјајних искусних ментора.

Стручна пракса је организована тако да студенти, након што изаберу понуђену област или тему из актуелног програма праксе, све вријеме трајања праксе имају подршку и менторство стручњака из компаније, онда када то студентима треба, те на крају и могућност да постану важне карике развоја компаније, као њени запослени. У току праксе студенти раде на савременим телекомуникационим системима и информационим технологијама, те стичу непроцјењиво искуство рада у великом и комплексном систему какав је м:тел.

У само задње четири године, програм стручне праксе у м:тел-у је завршило више од 100 студената поменутих факултета, а значајан број тих практиканата је након праксе започео и своју каријеру у компанији.

Компанија м:тел позива студенте факултета ЕТФ Бањалука, ЕТФ Источно Сарајево, ФЕТ Тузла, ПМФ Бањалука или ФТН Нови Сад, да се пријаве за праксу, а то могу учинити путем мејл адресе praksa@mtel.ba.

Информације о пракси у компанији м:тел, као и списак области за праксу у 2022. години, можете пронаћи на званичном сајту компаније www.mtel.ba, у дијелу Каријера, секција Стипендије и пракса.

Коментари 0
Повезане вијести
Конкурс за средњошколце поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде Конкурс за средњошколце поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде
У овом граду Српске ће бити отворен Одсјек ИТ сектора и роботике У овом граду Српске ће бити отворен Одсјек ИТ сектора и роботике
Елиминисан нападач у центру Прага Елиминисан нападач у центру Прага
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    18h 10m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    16h 24m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    14h 14m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    6h 39m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    17h 29m
    0