М:тел и Xiaomi - Изабери и побиједи!

01.12.2020. 12:04
0
ИЗВОР: Катера

У вријеме зимских празника и даривања, компанија м:тел је у сарадњи са популарним брендом Xiaomi одлучила да обрадује своје кориснике и употпуни празнике наградном игром под називом „м:тел и Xiaomi - Изабери и побиједи!“ у којој вас очекују изузетне награде.

М:тел корисници и они који то тек желе да постану, са мјестом пребивалишта на територији Републике Српске, који у периоду од 1. децембра 2020. до 31. јануара 2021. године споје једну од м:тел Pretplata Plus tarifa и један од одличних Xiaomi telefona аутоматски учествују у овој наградној игри и пружа им се прилика да освоје једну од вриједних награда.

Главна награда је аутомобил Mazda CX3, а очекују вас и два MI LED TV 4S 55“ ANDROID телевизора, четири Xiaomi Mi Note 10 Lite телефона и два Mi пречишћивача ваздуха 2H.

Бренд  Xiaomi је постао синоним за „best buy“ телефоне, односно уређаје који купцима нуде најбољи однос цијене и квалитета. А управо квалитетом и прихватљивом цијеном су за кратко вријеме одушевили цијели свијет. Цјелокупну понуду Xiaomi телефона у м:тел- можете пронаћи на овом линку

Више детаља и правила наградне игре „м:тел и Xiaomi - Изабери и побиједи!“ потражите на овом линку или позовите м:тел број 0 800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Српска богатија за 25 беба Српска богатија за 25 беба
Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса! Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса!
Република Српска добила нови Изборни закон Република Српска добила нови Изборни закон
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    4h 40m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    17h 37m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    1h 51m
    1
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    15h 59m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    18h 13m
    3