М:тел ИПТВ ваша паметна одлука

15.08.2023. 11:34
0
ИЗВОР: katera.news

У љетњој понуди компаније м:тел за пакете услуга са телевизијом, уживаћете у преко 300 ТВ канала уз врхунски спорт, сјајне филмове и серије. Уз то остварићете 25% попуста на претплату за прва четири мјесеца али и могућност куповине телевизора на рате.

Уколико желите да се почастите новим телевизором у августу вам м:тел предлаже телевизоре у посебној понуди. Alpha TV од 32 инча уз мјесечну рату већ од 12 КМ, TCL Android TV од 55 инча уз мјесечну рату од 36 КМ или Samsung Smart TV од 43 инча са мјесечном ратом од 37 КМ.

Не заборавите да у м:тел пакетима, осим најбољих спортских садржаја, најактуелнијих свјетских филмских и серијских наслова, добијате и најмодерније ТВ функционалности, брзи интернет, фиксну телефонију са одличним бонусима али и најбољу мобилну мрежу у БиХ.

Одаберите оно што је најбоље за вас и вашу породицу. Позовите 0800 50 000 или више информација о понудама и уређајима потражите на www.mtel.ba или у вама најближем м:тел продајном мјесту.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    15h 6m
    9
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    15h 20m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    15h 12m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    17h 37m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    6h 1m
    0