М:тел кампања „Нема бриге за гиге“ награђена за најбољу употребу видеа и мултимедије

12.06.2024. 15:50
0
ИЗВОР: katera.news

CIM Awards догађај који окупља најбоље агенције, креативце, иноваторе из регије и све слободне умове који својим радом праве искораке у свијету креативних индустрија, маркетинга, медија и комуникација, ове године је одржан од 6. до 9. јуна у Котору у Црној Гори.

У веома јакој конкуренцији у оквиру CIM awards за најкреативније идеје и кампање претходне године у регији, м:тел кампања „Нема бриге за гиге“, освојила је награду за најбољу употребу видеа/мултимедије.

- Ова награда није само признање за креативни подухват, већ и потврда континуиране сарадње креативног тима агенције Aquarius Group и компаније м:тел коју демонстрирамо годинама - истакли су из м:тел-а.

Кампања „Нема бриге за гиге“, која је већ добила престижне награде на No Limit BH Advertising фестивалу, одржаном крајем прошле године у Сарајеву истакла се својом иновативношћу, оригиналношћу и ефикасношћу. Креирана с циљем да истакне бенефите м:тел услуга, кампања је постигла невјеројатан успјех и добила значајна признања у маркетинг индустрији.

Креативност, иновација и професионалност су кључни стубови на којима почива свака успјешна кампања, а агенција Aquarius Group и м:тел су то још једном потврдили.

Видео за кампању „Нема бриге за гиге“ можете погледати на линку.

Коментари 0
Повезане вијести
Завршене 14. Спортске игре младих БиХ: Најбољи путују у Сплит на регионално такмичење Завршене 14. Спортске игре младих БиХ: Најбољи путују у Сплит на регионално такмичење
Најузбудљивији спортски садржај гледајте на новом ТВ-у уз м:тел ИПТВ пакете Најузбудљивији спортски садржај гледајте на новом ТВ-у уз м:тел ИПТВ пакете
Два м:тел припејд броја по цијени једног Два м:тел припејд броја по цијени једног
Најчитаније
 • Владика Јоаникије: Свештеномученици дабробосански позивају на праштање (ФОТО)
  7h 52m
  0
 • Познато када се игра финале Вимблдона између Новака Ђоковића и Карлоса Алкараза
  8h 52m
  0
 • У Палама прикупљено 3.500 КМ за лијечење Милијане Грујић
  7h 8m
  0
 • Врућине утичу на здравље - предострожност за дјецу и старе
  10h 14m
  0
 • Могућа велика одступања од реда летења
  23h 30m
  0