M:tel kampanja „Nema brige za gige“ nagrađena za najbolju upotrebu videa i multimedije

12.06.2024. 15:50
0
IZVOR: katera.news

CIM Awards događaj koji okuplja najbolje agencije, kreativce, inovatore iz regije i sve slobodne umove koji svojim radom prave iskorake u svijetu kreativnih industrija, marketinga, medija i komunikacija, ove godine je održan od 6. do 9. juna u Kotoru u Crnoj Gori.

U veoma jakoj konkurenciji u okviru CIM awards za najkreativnije ideje i kampanje prethodne godine u regiji, m:tel kampanja „Nema brige za gige“, osvojila je nagradu za najbolju upotrebu videa/multimedije.

- Ova nagrada nije samo priznanje za kreativni poduhvat, već i potvrda kontinuirane saradnje kreativnog tima agencije Aquarius Group i kompanije m:tel koju demonstriramo godinama - istakli su iz m:tel-a.

Kampanja „Nema brige za gige“, koja je već dobila prestižne nagrade na No Limit BH Advertising festivalu, održanom krajem prošle godine u Sarajevu istakla se svojom inovativnošću, originalnošću i efikasnošću. Kreirana s ciljem da istakne benefite m:tel usluga, kampanja je postigla nevjerojatan uspjeh i dobila značajna priznanja u marketing industriji.

Kreativnost, inovacija i profesionalnost su ključni stubovi na kojima počiva svaka uspješna kampanja, a agencija Aquarius Group i m:tel su to još jednom potvrdili.

Video za kampanju „Nema brige za gige“ možete pogledati na linku.

Komentari 0
Povezane vijesti
Apple MacBook laptopi u m:tel ponudi Apple MacBook laptopi u m:tel ponudi
Vaš savršeni mobilni asistent i na putovanjima Vaš savršeni mobilni asistent i na putovanjima
Pravo mjesto za izbor vašeg novog telefona - Besplatna dostava do vaših vrata Pravo mjesto za izbor vašeg novog telefona - Besplatna dostava do vaših vrata
Najčitanije
 • Udario djevojku, izletio go iz kuće pa propao u podrum i poginuo
  19h 41m
  1
 • Tradicionalna moba kosača kod Vaskovića (VIDEO)
  22h 18m
  0
 • Jednogodišnjak u kritičnom stanju nakon nezgode na zip-lajnu
  1h 36m
  0
 • Maršom odbrane na Ilinjaču počela manifestacija „4. avgust - da se ne zaboravi“ (FOTO)
  22h 29m
  0
 • Skandalozan govor gradonačelnika Dubrovnika
  14h 14m
  0