М:тел наставља са акцијама „Нисте сами, имате пријатеље“

30.03.2022. 15:32
0
ИЗВОР: katera.news

Март мјесец, у оквиру акције компаније м:тел „Нисте сами, имате пријатеље“, обиљежили су радови на поправкама, адаптацијама, реновирањима и донацијама.

Након што је ова компанија донирала пакете са храном и хигијенским производима Црвеном крсту као помоћ за све социјално угрожене становнике Дрвара, вратили су се у ову општину како би помогла њеним најмлађим становницима. Овога пута, ријешен је један од највећих проблема у Основној школи „Дрвар“ у Дрвару – расвјета у фискултурној сали, саопштено је из м:тел-а.

Како је навела Јелена Триван, генерална директорка компаније м:тел, на самом почетку ове акције „циљ је управо да нас препознају као некога ко помаже обичним људима, ко је на терену, ко је увек онде где треба да буде“, те је и ово један од начина да компанија још једном потврди своју опредијељеност да улаже у ове и овакве хумане акције.   

Дијана Новковић, директор Основне школе „Дрвар“ изразила је своју захвалност компанији м:тел која је, како наводи, својом великом донацијом и изведеним радовима ријешила један од највећих проблема ове школе.

- Спортска сала наше школе окупља највећи број омладине, дјеце основношколског и средњошколског узраста. Ово је мјесто у којој се дешавају заправо све спортске припреме у граду, односно сва спортска удружења у нашем граду користе ову салу за свој рад - навела је Дијана Новковић и додала да проблем расвјете у сали постоји већ 18 година.

- Сала школе је урађена 80-их година прошлог вијека. Ситуација са расвјетом је била таква да је од 128 халогених сијалица само девет радило, а сала није окречена од 2011. године. Ово што је компанија м:тел учинила за нас, није само помоћ школи, ово је велика помоћ читавом граду - нагласила је Новаковићева.

Како наводе из компаније м:тел велико је задовољство бити од помоћи, нарочито када су у питању дјеца и њихова добробит.

Сала са новим расвјетним тијелима и освјежен простор молерским радовима биће мјесто гдје ће се сада, у бољим и квалитетнијим условима, окупљати малишани ове општине, што је и смисао свега што компанија и чини у оквиру акције „Нисте сами, имате пријатеље“.

Коментари 0
Повезане вијести
Милан треба нашу помоћ – позови 17047 Милан треба нашу помоћ – позови 17047
Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ са Пала организовало васкршњу хуманитарну акцију (ФОТО) Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ са Пала организовало васкршњу хуманитарну ак...
Васкршња акција помоћи социјално угроженом становништву Источног Сарајева Васкршња акција помоћи социјално угроженом становништву Источног Сарајева
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    14h 28m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    3h 41m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    3h 35m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    18h 32m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    3h 12m
    1