М:тел: Осјетите све предности модерних ТВ функционалности

15.10.2020. 18:23
0
ИЗВОР: Kатера

Сјећате ли се времена када су постојала само три ТВ канала која је требало наштимати путем ТВ антене постављене на кров куће или терасу зграде? За тај период вежу нас и успомене на пребацивање канала без даљинског управљача, једноставно то је био задатак најмлађих чланова породице.

 Тог времена сјећају се само неки од вас који сада читате овај текст (посебно уколико сте и сами били даљински управљач ваших родитеља или старијих браће и сестара), али претпоставимо да се већина ипак веома боље сјећа доба ВХС касета, видео рекордера, ДВД уређаја, телетекста или најаве ТВ програма путем штампе.

Као преко ноћи, развојем интернета и модерних технологија, телевизори су постајали све паметнији, а опције које нам нуди ИПТВ, нешто без чега данас не можемо замислити гледање телевизије.

Могућност премотавања садржаја, паузирање, враћање пропуштеног садржаја, снимање садржаја без ВХС касета и видео рекордера, те гледање телевизије на телефону, таблету или рачунару, функционалности су које се данас свакодневно користе.

Ако томе додамо и све већи број видеотека са хиљадама сати филмског и серијског садржаја, којима се можемо враћати кад год и колико год пута желимо, те стотине канала разноврсних ТВ формата прилагођених свим укусима и генерацијама, можемо рећи да нам телевизија модерног доба пружа све оно о чему смо некада само маштали.

Оно што је додатно добро је да ова модерна телевизија не долази сама у ваше домове, већ је готово увијек праћена сјајним интернет пакетима са великим брзинама, фиксном телефонијом, а по жељи купца и мобилном телефонијом.

У м:тел-у спој свих ових услуга зову м:тел Пакетима, а сваког мјесеца корисницима, како новим, тако и постојећим, нуде различите погодности, од нових ТВ канала, попуста на претплату, до могућности куповине телевизора или других уређаја на рате без камата, али и оних које можете купити по цијени од чак 1 КМ.

Тренутно за одабрани пакет, м:тел нуди 30% нижу цијену прва три мјесеца, а оно што је најбоље имаћете прилику да потпуно бесплатно, 24 мјесеца уживате у услузи Снимање садржаја захваљујући којој нећете пропустити ни један важан филм, серију, утакмицу или информативну емисију. Остале функционалности као што су паузирање, премотавање или враћање пропуштеног садржаја и до 72 часа уназад, као и услуга ТВ То Го свакако су бесплатне.

Већ је одавно дошло вријеме да машта постане реалност. Зашто да се и ви не препустите уживању уз модерне функционалности и све чари нових технологија.

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел-ова традиционална кампања намијењена возачима - „Ако ме волиш, остави телефон док возиш“ М:тел-ова традиционална кампања намијењена возачима - „Ако ме волиш, остави телефон док во...
Oдаберите врхунски телефон на рате уз бесплатну доставу Oдаберите врхунски телефон на рате уз бесплатну доставу
М:тел: Нова понуда за нове побједе М:тел: Нова понуда за нове побједе
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    5h 28m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    12h 34m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    11h 1m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    6h 43m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    12h 53m
    0