М:тел: Паметни сат за безбрижне родитеље и сигурну дјецу

01.03.2021. 11:17
0
ИЗВОР: Катера

Уз посебну м:тел тарифу намијењену вашим малишанима и паметни дјечији сат, ваша дјеца ће се забављати, а ви ћете бити опуштенији и мирнији за њихову безбједност.

Помоћу iKids watch 2 паметног сата посебно намијењеног најмлађима, родитељи у сваком тренутку могу да знају гдје се њихова дјеца налазе и да буду са њима у контакту.

iKids watch je GPS паметни сат са којим можете да остварите везу са својом дјецом или примите СОС поруку упозорења уколико су у невољи. Такође, управо помоћу овог уређаја можете да одредите „безбједну зону“ за игру и да добијете упозорење уколико се дијете удаљи из те зоне. iKids watch може примати текстуалне поруке, има опцију одлазних и долазних позива, а све наведене опције заправо контролишу родитељи.

Комбинујући овај паметни сат са тарифом Kombinuj:S Junior намијењеној најмлађим м:тел корисницима, добијате савршену комуникацију са вашом дјецом. Комбинација мјесечне претплате и могућности да свој рачун допуните као сваки други припејд рачун осигурава идеалну контролу трошкова, а ваши малишани биће вам увијек доступни.

Комбинуј: С Јуниор са мјесечном претплатом од 10 КМ је одлична комбинација са iKids watch дјечијим сатом којег у овој тарифи можете купити по цијени од 48 КМ.

За више информација о тарифном моделу Kombinuj:S Junior ili o iKids watch 2 сату за дјецу, позовите 0800 50 000, а за онлине наруџбе адреса је www.mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    21h 27m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    19h 2m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    5h 1m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    3h 28m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    5h 20m
    0