М:тел поклонио још један телевизор основној школи

24.10.2023. 14:55
0
ИЗВОР: katera.news

Основној школи „Станко Ракита“ у Врбањи, м:тел је донирао телевизор за потребе рада продуженог боравка.

У оквиру друштвено одговорних активности које спроводи свакодневно годинама уназад, компанија м:тел је опремила још једну основну школу, односно продужени боравак у оквиру школе, телевизором.

Овога пута, телевизор је добила Основна школа „Станко Ракита“, која се налази у бањалучком насељу Врбања. Школа, која је добила назив по пјеснику и учитељу који је у њој провео више од 30 година радног стажа, тренутно похађа 487 ученика.

По ријечима директора школе „Станко Ракита“ Дарка Бранковића ово није први пут да компанија м:тел помаже ову школу.

- У име наших ученика, свих запослених у школи, и у своје лично име, захваљујем компанији м:тел на разумијевању, те што су својим доласком уљепшали данашњи дан, и овим лијепим гестом све будуће дане наших ученика који ће користити овај поклон за забаву и за учење - изјавио је Бранковић.

У име м:тел-а, донацију је уручила Сандра Станић, главни сарадник за друштвену одговорност ове компаније, која је истакла да м:тел настоји да помогне што више образовних установа, на различите начине.

- Поред свих осталих многобројних друштвено одговорних активности које спроводимо у области хуманости, културе, спорта, увијек смо нарочит однос имали управо према образовним установама. Основне и средње школе, факултете, али и вртиће, подржавамо и помажемо донирајући различиту опрему – од спортске па све до компјутера и телевизора, градећи и реновирајући игралишта, сале, учионице, дајући стипендије, као и стављањем наших запослених на располагање када су у питању стручна предавања у школама. Задовољство је посјетити још једну школу,  даровати телевизор који ће малишанима бити корисна опрема за стицање нових знања - нагласила је Станићева.

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел Сигуран НЕТ - заштита на мобилном и кућном интернету М:тел Сигуран НЕТ - заштита на мобилном и кућном интернету
Раст м:тел-а у првом кварталу 2024: Добит већа за 2,5 милиона КМ Раст м:тел-а у првом кварталу 2024: Добит већа за 2,5 милиона КМ
Савршена комбинација - м:тел ИПТВ пакети са попустом и телевизори на рате Савршена комбинација - м:тел ИПТВ пакети са попустом и телевизори на рате
Најчитаније
  • У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    10h 51m
    0
  • На данашњи дан Турци спалили мошти Светог Саве
    6h 48m
    0
  • Најављени прекиди електричне енергије
    12h 55m
    0
  • Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО)
    10h 9m
    0
  • Одличним ученицима 50 одсто јефтиније полагање возачког испита
    9h 7m
    0