М:тел поклонио телевизор основној школи у Пискавици

19.09.2023. 14:52
0
ИЗВОР: katera.news

Представници компаније м:тел данас су посјетили Основну школу Свети Ћирило и Методије у Пискавици и том приликом поклонили овој образовној установи нови телевизор.

Како је ријеч о подручној школи која броји девет разреда са више од 200 ученика, те како од ове године има и продужени боравак, телевизор је намијењен управо за дјецу која ће користити продужени боравак. 

Захвалност компанији м:тел је изразио директор ове школе Синиша Пејић, истичући да је ова компанија тиме још једном показала своју друштвену одговорност.

У име компаније м:тел телевизор је директору Пејићу уручила Сандра Станић, главни сарадник за друштвену одговорност, која је и овом приликом нагласила да је м:тел увијек ондје гдје је потребно помоћи, а нарочито када су у питању наши најмлађи.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    16h 33m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    22h 6m
    2
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    22h 58m
    1
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    2h 6m
    0
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    23h 3m
    0