M:tel poklonio televizor osnovnoj školi u Piskavici

19.09.2023. 14:52
0
IZVOR: katera.news

Predstavnici kompanije m:tel danas su posjetili Osnovnu školu Sveti Ćirilo i Metodije u Piskavici i tom prilikom poklonili ovoj obrazovnoj ustanovi novi televizor.

Kako je riječ o područnoj školi koja broji devet razreda sa više od 200 učenika, te kako od ove godine ima i produženi boravak, televizor je namijenjen upravo za djecu koja će koristiti produženi boravak. 

Zahvalnost kompaniji m:tel je izrazio direktor ove škole Siniša Pejić, ističući da je ova kompanija time još jednom pokazala svoju društvenu odgovornost.

U ime kompanije m:tel televizor je direktoru Pejiću uručila Sandra Stanić, glavni saradnik za društvenu odgovornost, koja je i ovom prilikom naglasila da je m:tel uvijek ondje gdje je potrebno pomoći, a naročito kada su u pitanju naši najmlađi.

Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Prvi u BiH – m:tel omogućio plaćanje parkinga u Srbiji putem m:go aplikacije Prvi u BiH – m:tel omogućio plaćanje parkinga u Srbiji putem m:go aplikacije
Putujte bezbrižno uz m:tel roming tarifne opcije Putujte bezbrižno uz m:tel roming tarifne opcije
Praznici su zabavniji uz m:tel IPTV Praznici su zabavniji uz m:tel IPTV
Najčitanije
 • Glasni kada brane Dodika, nijemi na muke saboraca: BORS na meti žestokih kritika zbog dolaska njihovih čelnika pred Sud BiH
  23h 34m
  8
 • Kosovski vitez Miloš Ćirković: Na zgarištu ikona Svetog Alimpija Stolpnika
  5h 31m
  0
 • Dio boraca i dalje čeka jedinstveni mjesečni dodatak
  11h 45m
  3
 • Otvoren Konzulat Srbije u Palama, Ljevnaić počasni konzul
  7h 1m
  2
 • Jakov Ignjatović - Začetnik realizma u srpskoj književnosti
  9h 51m
  0