М:тел помаже дјеци са потешкоћама у развоју

03.06.2022. 11:15
0
ИЗВОР: katera.news

Настављајући своју мисију помоћи и подршке свима којима је неопходна, компанија м:тел је у оквиру друштвено одговорне акције „Нисте сами, имате пријатеље“ посјетила и Горажде.

Запослени компаније м:тел обишли су Клуб специјалних спортова „Дрина“ из Горажда и њиховим штићеницима, дјеци са потешкоћама у развоју, донирали пакете помоћи.

Предсједник овог, по много чему посебног Удружења, које кроз спортске активности ради и брине о дјеци и њиховим породицама, професор Расим Лигата, захвалио се компанији м:тел на емпатији и пруженој подршци.

- Знамо да у тешким временима у којима живимо и у којима се налази наша привреда, ником није лако, али увијек вјерујемо у хуманост и отворена срца - рекао је он.

Дошавши на мјесто генералног директора компаније м:тел у септембру прошле године, Јелена Триван је покренула ову велику хуманитарну акцију показавши чврсто опредјељење компаније м:тел која је дио Телекома Србија, да послује друштвено одговорно и да буде ослонац и подршка свима којима је помоћ неопходна, те да поред улагања у велике инвестиције, спортске и културне догађаје, буде на терену међу обичним људима.

- Када се наша компанија шири, од тога имају добробит сви. Када стигне позив за помоћ, за огрев, за храну, за школу, ми не гледамо ко је и одакле је, ми једноставно помажемо свима - изјавила је Триван.

У оквиру акције “Нисте сами, имате пријатеље”, представници м:тел-а до сада су обишли велики број градова на подручју цијеле БиХ како би најугроженијим и најосјетљивијим групама становника обезбиједили огрјев, пакете помоћи хране и хигијене, средства за рад, школску опрему, грађевински материјал али и обнову стамбеног простора.

Акција “Нисте сами, имате пријатеље” биће настављена и у наредном периоду.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    9h 7m
    10
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    8h 3m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    23h 47m
    0
  • Посљедњи кондоров лет
    21h 32m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    23h 53m
    0